Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G36C Star

Recommended Posts

Cześć!

Jako użytkownik długiego G36, mogę ci polecić tą broń. Wszystko jest ładnie spasowane, nic nie trzeszczy, nie lata. Dostajesz w stocku metalową rączkę przeładowania, a plastikowe lubią czasem pęknąć. W gearboxie wszystko jest ok, jednak prowadnica sprężyny jest plastikowa i do tego nietypowa, jednak wygląda solidniej niż prowadnica z zestawu Hurricane, więc M120 powinna uciągnąć. Jedyne do czego mogę się czepić to optyka, ale ty będziesz miał szynę, więc problem znika.

Pozdro

Jak dla mnie wygląda bardzo fajnie, nic nie piłowałem itp.

Awarii nie miałem żadnych, chociaż w boju użyłem go mało (głównie ze względu na marną optykę).

Dwójnóg wydaje się solidny, nie obawiam się za bardzo, że nogi się połamią, jednak czasami są problemy z rozłożeniem (tak jakby, mechanizm się blokował, trzeba wtedy ciągnąć na siłę ).

Pozdro

Za to co ci powiem, pewnie 20 osób zjedzie mnie jak psa, ale trudno. :-F

Jak dla mnie do każdego AEGa ze stalowymi zębatkami można podłączyć i 12V i przez długi okres powinno to działać (albo do zacinki). Pewnie mam takie zdanie, bo jak dotąd bateria nie zniszczyła mi żadnej giwery.

Sam mam właśnie Intellecta 9.6V 1400mAh i na stockowej sprężynie śmiga wszystko pięknie. Rof jest więcej niż poprawny. W Asgshopie odradzali mi tą baterię ze względu na zbyt dużą moc i co za tym idzie musiałem się liczyć z utratą gwarancji na GB, ale i tak polecam ci właśnie takiego Intellecta.

Pozdro