pelcu Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Czy ktoś posiada te gogle? Jak jest z ich wykonaniem? Czy dużo ustępują oryginałom? http://www.allegro.pl/item287899889__c_o_g...gogli_x800.html Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Porównywałem. Niestety nie robiłem testów wytrzymałościowych. Z tego co mogłem zaobserwować to niewiele się różnią od oryginalnych bolle, szybka jest trochę inna. Gogle nie parują i są dość fajne. Co do tych gogli to już widzę 3'cią markę tych samych kopii: - jedna jest na gunnerze po 25usd - jedna to guarderowskie x800 - a teraz ta z COG'a Wszystkie te wyżej to te same gogle, tylko mają inną "markę", bądź pudełko. Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Żółci bracia robią większość na jedno kopyto. Różnica jest tylko w firmie która odbiera daną partie produktu. Wytrzymują na pewno 400 fpsów. Czy więcej nie wiem ale trzeba spytać sprzedawce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts