małpetti Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Robiłem ostatnio zamówienie z tego japońskiego sklepu i mogę o nim napisać tylko i wyłącznie same plusy. Po pierwsze- duży wybór detali i rzeczy, których już dawno nie ma gdzie indziej np. komora hop upu do m40xb :D Po drugie - rzeczowy, miły kontakt mailowy Po trzecie -paczka była u mnie po 2 tygodniach bez żadnych problemów Po czwarte- ceny... :D POLECAM! :D Quote Link to post Share on other sites
Mateusyk Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Mam pytanko: - jak jest z ocleniem rzeczy(zamowienie na 400zl) ? - gdzie wybiera sie tam rodzaj wysyłki, bo nigdzie nie mogę znaleźsc ? - cena wysylki ? Z gory dzieki na odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Jakie są koszta wysyłki do nas? Jest opcja zaniżenia wartości paczki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts