Tomek140 Posted November 30, 2003 Report Share Posted November 30, 2003 Mundur Polowy WP - Pustynny, New2003 czy już Komuś udało się go zdobyć??? Zapraszam na forum lub na E-mail: tomek-140@wp.pl Link to post Share on other sites
Zjawa Posted November 30, 2003 Report Share Posted November 30, 2003 new? to jest jeszcze nowszy pustynny? :) bo o tym co mysle to bylo i to duzo :)) Link to post Share on other sites
Foka Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 jest, wydaje mi sie zo tym gdzies pisalem- zolnierze z Iraku podali swoje uwagi i zostaw dosc mocno zmodyfikowany Link to post Share on other sites
Mateo Posted December 11, 2003 Report Share Posted December 11, 2003 W listopadowym numerze Raportu WTO i grudniowej Nowej Technice Wojskowej jest opisany nowy mundur, oprządzenie, bielizna i uzbrojenie dla drugiej zmiany polskich żołnierzy w Iraku Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 Dla tych co nie maja w/w pism. Główne zmiany to: - usunięcie ściągacza w bluzie - kieszenie bluzy zapinane na velcro - usunięcie "zakładek" na kieszeniach bluzy - usunięcie dolnej kieszeni z lewego rękawa - zamiast dwóch kieszeni na każdej nogawce, jedna więszej pojemności - przyciemniony i wyraźniejszy kamuflaż - mniejszy woal w kapeluszu Link to post Share on other sites
władek putin Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 ja widziałem go w gdyni w militarnym sklepie na świętojańskiej ale bardzo szybko ktoś go kupił powiem że był fajny(to był oryginał) Link to post Share on other sites
Recommended Posts