wiesiu Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Witam Pisze ten post do wiadomości dla osób ,które nie wiedzą że na allegro jest nowy sprzedawca rzecy ASG. Sprzedawca sprzedaje po rewelacyjnych cenach sam kupiłem przedni chwyt lufowy z szynami za 138 a taki sam na specshop kosztuje 299 Polecam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?u...amp;p=1&p=0 Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 No wiesz... Teraz już wszyscy się o nim dowiedzą i nie wyrwę tak tanio części, których kilka w baardzo niskiej cenie wyrwałem... :-F :) Korzystając z okazji polecę również sprzedającego Keki7 który chyba najtaniej w Polsce ma NAJLEPSZE kulki z jakimi miałem do czynienia. Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Coś mi się zdaje że to MG wyprzedaje części. Quote Link to post Share on other sites
GZ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Coś mi się zdaje że to MG wyprzedaje części. Nie Mashitgun tylko FIREARMS, w komisie wisi ich ogłoszenie. Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 To w takim razie przepraszam, a moda prosze o wywalenie postów. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Polecam, kupilem M203 za bezcen. Szybka wysylka, swietnie zapakowane, pelen profesjonalizm! Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted December 31, 2007 Author Report Share Posted December 31, 2007 No wiesz... Teraz już wszyscy się o nim dowiedzą i nie wyrwę tak tanio części, których kilka w baardzo niskiej cenie wyrwałem... :-F :) Ojjjjjjjjjjjjjjjj szkoda a takie amerykańskie były :uśmiech: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 (edited) Nie ma to jak dobra reklama :D Tym bardziej, że sklep wysprzedaje swoje rzeczy po zamknięciu. Pozdrawiam Edited December 31, 2007 by mastah Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 O dziwo - dodaje paragony fiskalne ;-)! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Potwierdzam - również dostałem paragon ;) Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) Widać, że nawet po zamknięciu sklepu można sprzedawać rzeczy z klasą. Szkielet GB kupiony za małe pieniążki. Spokojnie mogę polecić! Oczywiście paragonik w zestawie :D Edited January 8, 2008 by Raq Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts