miloslupsk Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 kable nie te same i pewnie jeszcze parę innych pierdół. Kable te same :) Przynajmniej według informacji ASG Shopu. Ja przy tuningu swojej M16A3 chciałem aby wymienili mi przewody na coś lepszego a serwisant mnie z tego wyleczył mówiąc, że nie ma sensu bo te przewody G&P, które są w replice są naprawdę bardzo dobrej jakości. Chyba, że ta Emka (bo dokładnie u nich kupiłem ) to nie jest to samo co ten Custom z WGC. http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=2105 Czym bardziej rozwijamy ten temat to tym mniej wiem..hehehe.. Zaczynam się zakręcać w tym temacie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Mam WGC Customa i: -inny jest tłok (biały co nie znaczy gorszy) -gorsze jest zdecydowanie okablowanie, jest gorszej jakości niż w M14 AGM :-F Tyle zauważyłem. Quote Link to post Share on other sites
miloslupsk Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ja mam większość swoich stockowych części na wierzchu bo zastąpiły je inne więc jak jutro znajdę wieczorem chwilę to pyknę kilka fotek tłoka itp. Quote Link to post Share on other sites
Maciek1 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Chyba, że ta Emka (bo dokładnie u nich kupiłem ) to nie jest to samo co ten Custom z WGC. Dokładnie w 2 poście nad twoim jest napisane, że: WGC Custom to nie jest kropla w krople G&P. A post niżej jest mój przykład z bliźniakami. Na pierwszy rzut oka identyczni, ale jak sie dobrze przyjrzeć to nieco się różnią. Tak samo jest z G&P i WGC custom. Quote Link to post Share on other sites
miloslupsk Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Czyli sugerujesz Maciek, że to co kupiłem z ASG Shopu to nie jest ta sama replika co WGC CUSTOM ? Quote Link to post Share on other sites
Maciek1 Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 TAK!! Repliki G&P z ASGshopu posiadają minimalne różnice takie jak kable czy tłok w porównaniu z WGC custom. Ale nie przejmuj się, twoje G&P ma te elementy lepsze. Custom jest bliźniakiem G&P z paroma gorszymi częściami. Quote Link to post Share on other sites
miloslupsk Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Akurat tymi elementami się nie przejmuję bo prawie wszystkie z nich wyleciały ze środka a zastąpiły je te wzmacniane :) Ale szczerze byłem przekonany, że mam Customa. Dzięki za wyprowadzenie z błędu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts