hasfa Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Sprzedać BARDZO by się opłacalo... jedna uwaga. Kto by ją kupił skoro nówka kosztuje 499zł na zbrojowni ;) Ja osobiście nie kupiłbym za tyle używki chinola wiedząc ze dokładając 80zł miałbym nówkę (pomijając te pierdółki które dodajesz) No, ale może ktoś by kupił, jeżeli skusisz się ją sprzedać to powodzenia życze. Pozdrawiam , Hasfa Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Witam Próbował ktoś podłączyć do tych eMek metalowe low'y P&J ? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Tak mój kumpel podłącza. Śmigają, wszystko jest jak najbardziej OK. Podają i minimalnie latają. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 To izolka na mag lub miękka częśc rzepa do gniazda ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 U mnie o dziwo nie! Magi siedziały tak ciasno że nie szło wyciągnąć... Teraz myślę nad low'ami boyia,sprawdzał ktoś? Mam hi boyia i jest ok, te będą miały takie same rozmiary? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Będzie OK. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Mi się np. strasznie nie podoba dźwięk w emkach JG. Strasznie słychać sprężynę, jak by za chwile miało eksplodować. W jednych tak jest, w jednych nie. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Dzień dobry wieczór. Że to temat o replikach m4 jg, chciałbym się dowiedzieć, czy warto kupić używaną sr16 od jg, dokładnie tą http://www.allegro.pl/item752218173_m4_sr16.html. Jednak zastanawiam się nad sprawą ukrytych wad. Nie chciałbym zostać wycyckany, więc - czy warto kupić ten karabin, czy zakup kompletnie mi odradzacie? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Bierz w ciemno. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Dla informacji co do magów, Metalowy Mid JG pasuje idealnie, low'y boyi u mnie ciutke ciasno wchodzą ale da się używać, hi-boyi bdb, ciutka luzu, low'y P&J praktycznie nie pasują. Będę miał jeszcze na sprawdzenie mida KA pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Barthaz Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 (edited) low'y P&J praktycznie nie pasują. Zależy które. Krótkie magazynki pasują jak ulał, natomiast te standardowe trzeba porządnie zmolestować pilnikiem- używam obu i nie mam większych problemów z eksploatacją ;) Jeśli już o magazynkach mowa- jak ma się sprawa z tymi produkcji STAR'a? Edited September 29, 2009 by Barthaz Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Witam mam pytanie, czy orientuje się ktos może czy do tej emki wszedł by front grip RIS, o którym wiadomo, ze pasuje do emek CA? prosze o odp, pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kamik Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Witam, może głupie pytanie, ale ostatnio moja emka w nieszczęśliwy sposób upadła i wydaje mi się, że magazynek w gnieździe za bardzo lata na boki. W sumie wejście jest luźne po bokach i to pewnie dlatego tak dzieje, ale jakoś mam takie dziwne wrażenie i niesmak. U was też tak magi latają??? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
callidionis Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Zależy od maga, grzechotki czasami siedzą luźniej od low-cap'ów (choć regułą to nie jest). Oklej maga izoldą (taniej) albo zmień body na metalowe (drożej ale lepiej). Jeśli mag siedzi w gnieździe, podaje kulki i sam nie wypada to jest ok. Quote Link to post Share on other sites
kamik Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Właśnie to jest mag stockowy, czy np low capy boyia będą siedzieć lepiej? Wyczytałem, że ciaśniej wchodzą do tej emki. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
callidionis Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Tak, wchodzą ciaśniej, czasem w ogóle nie wchodzą a jak już wejdą to nie chcą wyjść. Quote Link to post Share on other sites
kamik Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Ja już w końcu nie wiem, jakie magi do niej dokupić; http://www.gunfire.pl/product-pol-11521897...-do-M16-M4.html http://www.taiwangun.com/magazynki_magazyn...ek_p_j-194.html http://www.taiwangun.com/magazynki_magazyn...ek_p_j-196.html Te będą dobre? Quote Link to post Share on other sites
Fizyk Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 (edited) Ktoś wyżej pytał o ris-a w emce JG..Ja zakupiłem ris-a ale niestety nie pasuje pierscien mocujący lufe. Czy ktoś się orientuje jaki pierścień załatwi sprawę?? dodam że ris do chinol PJ.. każda podopowiedż mile widziana :) Edited November 19, 2009 by Fizyk Quote Link to post Share on other sites
callidionis Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Ja używam tych: http://www.taiwangun.com/magazynki_magazyn...m4_p_j-580.html I jak do tej pory to najlepsze magi jakie używałem. Wszystkie osiem sztuk, które mam sprawują się bez zarzutu. Dobrze pasują do gniazda (mam metalowe body) i bardzo ładnie podają kulki. Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Kupiłem tą replikę z tej aukcji: http://allegro.pl/item865164082_m4_jg.html Pisałem do gościa i mówił że jej przebieg to około 1000 BB. Dobry wybór? Quote Link to post Share on other sites
Reedson Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Jeśli faktycznie ma tak mały przebieg i jest bez ukrytych wad, to nie jest do zły zakup. Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Replika jest warta tego 250zł? Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Warta. Tylko jak dla mnie, to guma HU do wymiany :) Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
marchewka225pawel Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Nie warta to Colt bez odkrecanego chwytu taktycznego! Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Nie warta to Colt bez odkrecanego chwytu taktycznego! Eeee... i co to ma do rzeczy? GB taki sam jak w każdej innej eMce JG III gen. :-o Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts