SmithLegend Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Witam, rozglądam się za Systemą PTW z serii M4, patrzyłem na ceny WGC i na RedWolf'a - może ktoś z Was widział je jeszcze gdzies w dobrej cenie ? Pozdrawiam ! PS -> Licze na Was :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Znaczy tak do dwóch tysięcy? Pogódź się - System kosztuje. Taniej niż w HK nie znajdziesz i to pod warunkiem, że uda Ci się ściągnąć bez cła. Ale za to bez serwisu na miejscu. Quote Link to post Share on other sites
SmithLegend Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 Nie poniżej 2 000zł - wiem że kosztuje i jestem przygotowany ale jak każdy, chce oszczędzic jak najwięcej :) Że zapytam - kupując w HK nie mam gwarancji ale jak coś to za opłatą ASG Shop mi naprawi prawdaż ? :) Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) zgadza się sam też się nad tym zastanawiałem ale oprócz tych dwóch sklepów (najtaniej) nigdzie więcej nie znalazłem w niższej cenie (kazdy sobie narzuca coraz więkSzą marżę aż do 5 tyś w PL) Edited January 14, 2008 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts