iNTER Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) Dokładnie mi chodzi czy moze ktoś z Was orientuje się co to jest bo cenowo wychodzi dość atrakcyjnie link do munduru Edited January 26, 2008 by Foka Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Jak znam życie to pewnie 65/35 poliester i bawełna. Wydaje mi się, że najlepiej będzie jeśli wyślesz mail z pytaniem do sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Takie same są dostępne na allegro, niedługo będzie dostępna wersja 50/50 nyco, z nylonowymi wstawkami. Quote Link to post Share on other sites
iNTER Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Takie same są dostępne na allegro, niedługo będzie dostępna wersja 50/50 nyco, z nylonowymi wstawkami. Te z allegro kupił kumpel, materiał taki sam jak w woodlandzie Mil-Tec, tak samo sztywny i świecący, na zimę dobre ale lato to sauna murowana. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ano to że będą do mnie strzelać pociskami 6mm a nie np. 7,62mm. Dla mnie nie musi, ale jak ktoś jest onanistą gadgetowym to kupuje np. G&P i Camela do tego z taśmami. Ripstopy też będą, tylko nie pełna rozmiarówka jak na razie. Quote Link to post Share on other sites
iNTER Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Ripstopy też będą, tylko nie pełna rozmiarówka jak na razie. Coś więcej w temacie można prosić? Rozmiar XL będzie? Sugerowana cena? ps. cytat chyba z innego wątku... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts