michalll Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Beretta m92f - ponoć 280 fps, no i plasticzane tylko okładziny... Działa to-to w ogóle? Cena jak za coś co ma leżeć w kaburze, być metalowe i ewentualnie "silentkillować" jest całkiem znośna... Miał to ktoś w rękach? Quote Link to post Share on other sites
splatt Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 tez sie właśnie nad tym zastanawiam, no niech sie wypowie ktoś kto to ma! Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 Ktoś ma, bo na allegro w ch* tego poszło... Ujawnijcie się, to nie jest aż taki obciach :D Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Ja widziałem Berettę M945 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...retta-M945.html . Co prawda nie CM, ale to pewnie jeden pies. Metal: Zamek metalowy, korpus też. Okładziny plastik. Mechanizmy metalowe (nawet tłok), plastikowy cylinder. Lufa aluminiowa. Nie wyjmowałem lufy z zamka więc nie mogę stwierdzić istnienia HU, a osiągi wskazywały raczej na jego brak ( być może ze względu na temperaturę - ok 0*C ), tzn 20m max na 0,2g minimalnym lobem. W klamce wszystko lata, strach brać do ręki bo wszystko skrzypi i giba sie na boki. Quote Link to post Share on other sites
Fabex Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 ja wlasnie ja zamowilem wczoraj :D i zaraz pewnie bedzie . Wiec zoabczymy Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 Jak rozumiem, zamówiłeś z allegro to co ma mieć niby 280 fps? Hopka ni ma, ciekaw jest ile to poniesie... Ariel_ - to jest chyba jakaś wersja Marines. Ma rybie łuski - w sam raz do maskowania w akwarium :lol: Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Ariel_ - to jest chyba jakaś wersja Marines. Ma rybie łuski - w sam raz do maskowania w akwarium :lol: Wyślij to do airsoftguns.pl, może zaktualizują opis o te jakże cenne info 8) Edited March 11, 2008 by Ariel_ Quote Link to post Share on other sites
papatkiole Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Czy ktoś wie co można wymienić żeby poprawić osiągi tej cymy ? Jeżeli tak to moze mnie nakierujecie gdzie, co jak i gdzie bo jestem zielony w tej kwestii. Jak na razie chcę zamontować nową lufę 6,01. Quote Link to post Share on other sites
Mark99 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 To jak w końcu z tymi "wypełniaczami"? Poleci mi ktoś jakąś klamkę z przeznaczeniem na taki właśnie wypełniacz, warunek - metal jak najwięcej,osiągi - byle pluł na 5 metrów. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Na gunfire pojawiło się tego sporo. M.in. całkiem ładny (przynajmniej na zdjęciach) colt 1911. Sprężynę to ma chyba od zegarka, ale nie jest z plastiku przynajmniej :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts