Banka Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Witam. Mam pytanie jaki jest najlepszy sposób zamontowania bocznej szyny montazowej do AK, nity czy poprostu sruba lub wkret? Moze ktos montował taką szyne i ma na to dobry patent. :wink: Oto link do tej szyny : http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=783 Quote Link to post Share on other sites
MUCHA Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Ja miałem w becie przez 2 lata na wkrętach dołączonych w zestawie i pięknie siedziało. Tylko musisz mieć body metalowe. Jedyny problem jaki miałem to że po zamontowaniu szyny trzeba było przyciąć wkręty wystające w body bo naciskały na gearbox i betka nie podawała na auto, po zrobieniu geometri wszystko pięknie chodziło. Słyszałem że czasem się daje troche kleju dwu składnikowego na szyne że trwalej połączyć ja z body. Quote Link to post Share on other sites
VISPectus Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Ja przykleiłem kropelką i 1,5 roku trzyma Mimo yego że wiele razy spadło się obiło I z wodą też się spotkało Ale gdy wkręcasz tę szynę najlepiej jest wyjąć gearbox Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 (...) Oto link do tej szyny : http://www.taiwangun...roduct&prId=783 Ten link nie prowadzi do szyny, tylko do strony głównej. Jeślo chodzi o tę, to nie rozumiem Waszych problemów. Jeśli o jaskółkę to koledzy wyżej już wyczerpali temat. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Link mógł się przedawnić po 6 latach... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 No tak, dałem się "wpuścić w maliny", jak ten baran poszedłem za postem MrMordercy... :sciana: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts