hary934 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 To uważaj, bo mój kumpel zarezerwował już replike i stacił swoją świetną fuche ;-) Ładownica na kolbie dobry patent, sam mam i wcisnąłem tam spokojnie Sanyo 9.6 2400 i mam jeszcze miejsca ;-) Quote Link to post Share on other sites
stig666 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Acha, a którą byś wersje polecał? Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 A którą wolisz? :twisted: Różnica tylko w wyglądzie. Bierz co chcesz ;-) Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Szczerze, to wziąłem zwykłą ładownicę na magi w molle i po prostu zamontowałem ją na kolbie od m4 8-) Trzyma się dobrze, jest pojemna no i tania. JEśli już wybierasz ładownicę, to pomyśl o tym jakią baterię będziesz tam trzymał. Nie ma sensu np. ogromna torba na baterię mini :-P pozdrawiam Edited July 19, 2009 by rucznoi Quote Link to post Share on other sites
stig666 Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) myślałem o large Edited July 20, 2009 by stig666 Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Witam, mam pytanie odnośnie emki pokazanej na tym filmiku: to znaczy ogólnie do emek, prezenter po wyciągnięciu pinu z korpusu uderza w jedną z połówek kilka razy by ją otworzyć, wygląda jakby używał dość dużej siły, i tu moje pytanie, czy to się po czasie ,, wyrusza" że będzie się gładko otwierało i zamykało, czy to sprawka dzielonego gearboxa? Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Ja pcham skrzydełko dźwigni przeładowania. Może to było "widowisko" na potrzeby filmu ;) Quote Link to post Share on other sites
Mr Willson Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Ja pcham skrzydełko dźwigni przeładowania. Może to było "widowisko" na potrzeby filmu ;) Lepiej właśnie nacisnąć na ten element (początkowo wymaga to pewnej siły) niż bezmyślnie walić w body,nie zapominajmy że to nie prawdziwa broń i takie zabawy mogą się kiepsko skończyć.Po pewnym czasie jak wszystko body w ICS wyrabia się i otwiera się bardzo łatwo. Quote Link to post Share on other sites
Borax Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Na filmiku prezenter nie wyjął magazynka przed rozłożeniem repliki, dobrze że nie próbował jej tak zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Na filmiku prezenter nie wyjął magazynka przed rozłożeniem repliki, dobrze że nie próbował jej tak zamknąć. a dokładniej? co by się stało? Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Uwaliłby komorę w najlepszym przypadku. W ostrej też się nie rozkłada, składa broni z magiem. Quote Link to post Share on other sites
Mr Willson Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Tak się zaciekawiłem że sobie sprawdziłem...komora cała,magi wchodzą bardzo płynnie nie ma szans by cokolwiek uszkodzić,składałem szybko powoli,brak jakichkolwiek uszkodzeń. Quote Link to post Share on other sites
Borax Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Moją M-kę ciężko jest otworzyć z magazynkiem w gnieździe, a zamknąć się jej nie da wcale. Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Panowie, jak jest z kompatybilnością granatników GnP? Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 By zamontować musiałbyś wymienić delta ring, w icsie niestety jest niestandardowy. Na stockowym może i by się dało zamontować, ale wtedy może "latać". Po za tym, bez problemów. Quote Link to post Share on other sites
zlotybb Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 witam myślałem na ta replika : http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=1200 Jest ona godna polecenia ? Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 To samo tylko że plastikowe body ;) Quote Link to post Share on other sites
zlotybb Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 czyli ze dosyć wytrzymałe jest ? Quote Link to post Share on other sites
robertas3 Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Z mojego krótkiego użytkowania mogę powiedzieć że spełnia moje wymagania. Tu jest forum o tej wersji: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=53422 Jest jeszcze druga różnica. Są trochę inne magazynki. Całe z tworzywa ale spisują się bardzo dobrze. Jednak mogą się blokować o siebie w ładownicach na dwa magazynki. Quote Link to post Share on other sites
PRESTON Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 (edited) witam myślałem na ta replika : http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=1200 Jest ona godna polecenia ? Ja też polecam. Kilka razy miałem zamiar zmienić na metal body ale zrezygnowałem z uwagi na ciężar. Jeśli poważnie myślisz na zakupem to kup tutaj http://www.madonion.eu/M4A1_Universal_Version_p444.html masz gwarancję o pół roku dłuższą i jest to oficjalny dystrybutor. Edited September 29, 2009 by PRESTON Quote Link to post Share on other sites
Ad4m Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 A wiecie może jak zwiększyć zasięg M'ki ?? prócz wymienić prec lufę?? Quote Link to post Share on other sites
PRESTON Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Tak przy okazji dodam najnowszą obserwację. Stosowany obecnie przez ICS-a silnik Infinite nie uciąga M140. Teraz już wiadomo skąd taka niska cena. Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Witam. Ponieważ nie chcę pisać nowego tematu wiec napiszę tutaj. Myślę o kupnie M4 RIS FULL METAL ICS'a. Do tego precka systemy 363mm, komora king armsa, gumka systemy, sp110/120, mosiężna prowadnica sprężyny systemy, ewentualnie kompozytowa dysza systemy do M4A1. Co o tym myślicie ? PS i oczywiście aimpointa :D Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 komora king armsa, won gumka systemy, z tym też raczej. Dysza ciężka sprawa. Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Tak jak kolega wyżej jeśli chodzi o komorę - stockowa jest ok, a poza tym jest walka z przerabianiem KA by pasowało. gumka systemy, z tym też raczej won. Kompletnie się nie zgodzę. Sam korzystam z Systemy i podkręca bardzo dobrze. ewentualnie kompozytowa dysza systemy do M4A1. Nie wiem, czy jest taka potrzeba. U mnie i emce kolegi, którą tuningowałem szczelność na stockowej dyszy była dobra. PS. Eotech lepszy ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts