EndriuX Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 ok, dzisiaj wieczorem sie z tym pobawie. dzieki :] Quote Link to post Share on other sites
EndriuX Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 jeszcze jak mozna to instrukcję rozbierania jak by ktos mogl napisac... bo szukalem na forum ale nie moglem stosownej i "kumatej" znaleźć jak dla mnie ... Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Najprostrza: Wykręć wszystko co się da i już... Przecież ta replika jest tak banalnie prosta, że tu nie ma co wyjaśniać... Quote Link to post Share on other sites
ziku Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 A nie ma ktoś może na handel "cylindra" do tego dziadostwa? Albo nie wie ktoś gdzie można znaleźć? Ułamała mi się część do której za pomocą pina przymocowana jest listewka odpowiadająca za przeładowywanie klamki. Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Możesz to skleić klejem LOCTITE 406. Quote Link to post Share on other sites
ziku Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Na razie skleiłem jakimś dwuskładnikowym epoksydem, ale dzyndzel oderwał się łącznie z fragmentem samego cylindra, przez co tłok już nigdy nie będzie sobie hulał po idealnie gładziutkiej powierzchni. Przestrzelimy - zobaczymy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts