hamar Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Witam. Szukam sklepu w trójmieście gdzie mógłbym nabyć (wcześniej przymierzając hełm który na Allegro nazywany jest hełmem SWAT lub GI. Chyba każdy wie o co mi chodzi. Szukam repliki z ABS-u... Byłem w Military.PL w Sopocie oraz w Paragrafie w Gdyni. W pierwszym mieli ale nie mogli znaleść a w kolejnym mieli rozmiary XXXL... Zna ktoś może jakiś sklep gdzie mogłbym coś takiego dostac? Potrzebuje to najpozniej na piatek... Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 tajgun?? Quote Link to post Share on other sites
hamar Posted February 20, 2008 Author Report Share Posted February 20, 2008 Dzwoniłem już wcześniej. Z opisu przez telefon wynika że jest to taki sam jak z Paragrafu. Czyli rozmiar uniwersalny. W tym "uniwersalnym" wyglądam jak harcerzyk z powstania Warszawskiego... Wiem że istnieją takie gdzie można wybierać rozmiary... Jednakże z takimi spotkałem się tylko w Military.PL Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Hełm ten jest kopią FRITZ'a Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts