Loroini Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Witam mam pytanie w Airsoftguns.pl kupiłem MP5 SD (CM.25SD6) za 129 zł i się zdziwiłem bo to był najtańszy elektryczny karabin jaki widziałem niestety nie mam linku gdyż na stronie karabin zniknoł z asortymenty po moim zakupie :???: Prosze nie chce komentaży w stylu że to jest shit itp to moja pierwsza broń kupiłem ją żeby przekonać się czym jest air soft Najdziwniejszsze jest to że nie mogłem jej nigdzie znależć godziny spędzone na forach i googlach bez rezultatu może ktoś ją posiada i wie co można zrobić żeby lepiej strzelała bo jakiś tani tuning (nie wiencej niż jakieś 80 zł )bo mój model nie wiem czy jest felerny ale w dobrych warunkach jego zasięg na kulkach 0,12 z średnim hop up to jakieś 20 metrów a na 0,20 g jakieś 10 m :wink: :wink: :wink: z góry dzienki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Loroini Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 Przepraszam że nowy post ale nie mogłem znależć opcji edytuj znalazłem link -http://www.badtoys.pl/product_info.php?cPath=47_49&products_id=301 tylko że z tłumikiem Quote Link to post Share on other sites
Parafian12 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Loroini: To nie jest felerny model - one na taki zasięg strzelają :) A tuningu nie da SIĘ! Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 A Twojego postu na bardziej po polskiemu przetłumaczyć to się nie da się?? :wink: Quote Link to post Share on other sites
chopesz Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 (edited) Loroini: To nie jest felerny model - one na taki zasięg strzelają :) A tuningu nie da SIĘ! Jak to tuningu nie da się wykonać? Nie ma najmniejszego problemu, lecz nie za takie pieniądze. Lista rzeczy do wymiany: Szkielet GB Zestaw cylindra z tłokiem Zębatki Podkładki Łożyska Silnik Spręzynę główną Prowadnica sprężyny Popychacze Okablowanie Anti-revisval Bateria Lufa Komora hop up Gumka hop up Zestaw spustu Zestaw sprężynek Selektor ognia Body Kolba Chwyt Rączka Sorrki jeżeli o czymś zapomniałem, ale tyle tego, że trudno spamiętać :-P . Tuning (o ile można nazwać to tunningiem, a nie złożeniem repliki od nowa) jest możliwy, ale niestety na pewno nie za te pieniądze. Edited March 4, 2008 by chopesz Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Chpesz ---> łatwej i mniej pracochłonne dla Ciebie byłoby napisanie: najlepszy tuning tej repliki to wymiana jej na inną. I tyle w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
Szakal69 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ja tak samo kiedy zaczynałem zabawe z airsoftem kupiłem taniego alektryka bofajze colt cmoando b2 czy cos takiego . Warto na początek kupic cos taniego a potem jesli ASG nas pochłonie zainwesowac w lepszy sprzęt . A tuningowanie replik w kategoi 100-200 zł jest nieopłacalne lepiej kupic nową . :killer: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts