Kosa30 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Witam Wszystkich mam pytanie dotyczące celownika RPG-7 Ile jest warty taki celownik..? Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Witam Wszystkich mam pytanie dotyczące celownika RPG-7 Ile jest warty taki celownik..? Dana rzecz jest warta tyle, ile za nią zapałci kupujący. Widuje się celowniki do RPG sprzedawane za 120-180zł - zależy od stanu. No i oczywiście mowa o celownikach optycznych typu PGO. Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 PGO-7W w dobrym stanie, kompletny do 140zł. Więcej to już barbarzyństwo. Chociaż zależy czy masz do czynienia z rosyjskim/radzieckim, niemieckim czy innym. Quote Link to post Share on other sites
Kosa30 Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 Dokładnie to z rosyjskiem.. a i jeszcze jedno co to sa za przełącznik na celowniku? Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Może włącznik podświetlenia siatki? W wojsku miałem przydzielone rpg z celownikiem PGO i noktowizorem NSPU, ale jakoś... Przez te 9 miesięcy nigdy tego nawet nie dotknąłem, tylko mijałem się z tym w magazynie broni :wink: :-F Całe WP... Quote Link to post Share on other sites
Kosa30 Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 a czy ktoś by nie chciał kupic celownika do RPG-7 ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts