AirBorne Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Szukałem, ale nie znalazłem. http://allegro.pl/item318565889_us_army_he...y_motorola.html Czy ktoś posiada taki headset? Pasuje do PMR'ek ? Warto? Nie spada z głowy, jest stabilny? Bo na pierwszy rzut oka wygląda jakby miał spadać z głowy (przynajmniej na pierwszy rzut mojego oka :D ). I czy ktoś wie jak wypada razem z Michem TC-2000 na głowie? Nie przeszkadza? Ufff to tyle pytań :D Quote Link to post Share on other sites
kulkago Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ja go miałem. Nie pasuje do Maxcoma 608. Zestaw ma wtyk Jack 3,5 mm, tylko gwintowany na końcu. Nie sprawdzałem z Motorolą. Quote Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Miałem cos podobnego, tylko wykonane na grubszym pałąku. Pierwsze wrażenie, fajnie lekko. Pierwsze wrażenie po założeniu miśka - co jest kruca ... mikrofon i słuchawka latały w zalezności od ruchu głowy. Pałąk jest akurat w miejscu gdzie w miśku jest ta poduszka potyliczna. Więc poprawiłem nieco jego funkcjonalność poprzez przymocowanie słuchawki z mikrofonem do pałąka ze słuchawek to telefonu (takie smieszne słuchawki co z jednej strony mają słuchawkę a z drugiej taką poduszkę nad ucho). Jak narazie jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts