Szarak Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Witam poszukuje sklepów militarnych w San Diego :) ps. Takie pytanie może poza topikiem. Jeżeli żołnierz US ma dostęp do sklepów takich jak NEX, AAFES to może on tam kupować więcej niż jeden mundur? I czy są jakieś kłopoty jeżeli kupi więcej sprzętu? Pozdrawiam Szarak, Edited March 10, 2008 by YuriK80 Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) kiedyś chyba tak było... ale potem wynikła afera jak sie okazało ze na ebayu chińczyki kupują nowoczesne umundurowania, helmy i kamizelki itp... prosto z magazynów wojskowych :D co do sklepów to google prawdę ci powie :P PISOWNIA !! Edited March 10, 2008 by YuriK80 Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 http://www.airsoftextreme.com/store/index....x&cPath=254 Znalazłem jeden i ma bardzo ciekawą ofertę :) Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Kupowałem od nich, szybko i na temat, mogę polecić Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Ja mam właśnie zamiar odwiedzić sklep stacjonarny ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts