I3ongo Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 na ostatniej strzelance, prawdopodobnie zahaczyłem o coś repliką i zgubiłem dopychacz naboi (m15a4 Sportline). Niby nie ma żadnej funkcji, ale chętnie "odzyskałbym" go ;-) Napiszcie proszę, czy jest szansa kupić gdzieś taki, ew jak wytoczyć go (rozmiary itp). Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Nie zahaczyłeś tylk wypadł ci pin który go blokuje. Zrobie jakiś przybliżony rysunek później i naniose wymiary ze swojego. Powinien pasować. Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 dzięki bardzo, czekam z niecierpliwością ;-) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Wybiłem kołek blokujacy, położyłem gdzieś dopychacz, poszedłem po linijkę i... ZGUBIŁEM SWÓJ :strach: . Jak znajde to zwymiaruję... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts