Jarhead1991 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Witam.Mam eMke G&P+M203 i nie moge rozkrecic GB poniewaz sa juz ukrecone głowki 2 srubek imbusowych tuz nad cylindrem.I mam pytanie czy ktos ma pomyls jak mozna innym sposobrm to rozkrecic????POMOCY!!!!!!!!!! Quote Link to post Share on other sites
yamahar46 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Wietrło i rozwiercic miałem podobny problem ... inaczej nie da rady.Pozdro Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Naciąć pilnikiem w poprzek łba i zrobić w ten sposób na śrubokręt. Można też wbić torxa o odpowiednim wymiarze. Edited March 11, 2008 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
biolon Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Naciąć pilnikiem w poprzek łba i zrobić w ten sposób na śrubokręt. Najprostsza, najlepsza i najbardziej domowa wersja zaradzenia temu problemowi. Tylko nie wyrób tego jeszcze raz;-) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Potem natnie w "drugi poprzek" ;-) . Quote Link to post Share on other sites
kosa Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Jak zamierzacie caciąć łeb śruby którego nie ma kolega pisał że jest ukręcony. Jedyny domowy ŁATWY sposób to rozwiercenie śruby. Należy tylko robić to bez pośpiechu i wszystko pójdzie ładnie. Pozdrawiam i jak co to zapraszam na PW Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Sorry ale jak juz ukręcił łby i ich nie ma, to wystarczy odkręcić pozostałe śrubki i otworzyc a to co wystaje z tamtych dwóch wykrecic kombinerkami. Także myślę, ze jednak te łby ma a tylko gniazda imbusów wyjechał. Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 No te imbusy słabe są, "smyknie się" raz lub dwa i jest po imbusie. Quote Link to post Share on other sites
Jarhead1991 Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 Udalo sie rozkrecic sposobem z nadcieciem pilnikiem:D:D Dzieki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts