Giersu Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Coś dla miłośników serii Battlefield. Frontlines to strzelanka fpp osadzona w niespecjalnie radosnej rzeczywistości świata AD 2024. Dwie strony konfliktu - Western Coalition (w skrócie - dawne NATO) i Red Star Alliance (Rosja i Chiny), w miarę zróżnicowane uzbrojenie i fajne możliwości dodatkowe - obsługa różnego rodzaju urządzeń zdalnie sterowanych, latanie i jeżdżenie rozmaitym żelastwem oraz to, czego w BF2 ani 2142 (tylko w te grałem) nie było - możliwość rozegrania kampanii offline. Gra jest naprawdę fajnie zrobiona, nie ma jakichś arcykosmicznych wymagań sprzętowych i... wciąga :o) Premiera w polsce jakoś pod koniec marca, ale jak ktoś nie chce czekać, może kupić i zassać przez Steam ;o) Quote Link to post Share on other sites
Black Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Gram od kilku dni, zdarłem ze Steama - Giersu, ta gra z Battlefieldem ma niewiele wspólnego, albo jest mieszanką BF, GRAW, CoD4 i jeszcze czegoś... :D Muszę powiedzieć, że dźwięk chyba najlepszy z gierek, w które grałem (łącznie z Crisisem). Klimat przez ten dźwięk choćby baaardzo porządny. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 Ja po kilku godzinach grania dodam jeszcze, że póki co mają kupę bugów do poprawienia. Ale gra się przyjemnie :o) Quote Link to post Share on other sites
Black Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Obecnie testują wersję 1.0.2, która ma te bugi naprawić. Ma się ukazać lada moment :P Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ooo :D Nareszcie ktoś się ze znanych mi ludzi wypowiedział :) Dzięki Giersu :D To ja w przyszyłm miesiącu kupiją sobie wersję kolekcjonerską. Szczególnie, że Bad Company będzie tylko na konsole :) Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Dze pleżer yz majn :o) Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Hm... nikt w tą gre tu nie gra? :) A szkoda bo gra po patchach 1.2 i 1.3 dostała 4 nowe mapy, 2 nowe pukawki (bardzo fajne), 2 nowe samoloty i trochę usprawnień. Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 mi sie podoba tylko nie ma z kim grac :< Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ja czasem gram z moją dziewczyną :P Na sieci jest trochę aktywnych serwerów :) Tylko trzeba mieć patcha 1.3 ale o tym zapewne wiesz :) Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 no wiem... ale balans na nowym patchu jest raczej mierny... Quote Link to post Share on other sites
SkyrnTFD Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Kiedyś w to grałem, jednakże po przejściu kampanii właściwie nic dla mnie nie pozostało - przy moim sprzęcie granie w multi chyba do końca odebrałoby mi zdrowie psychiczne - gra cięła się już przy niskich detalach, co było widoczne w szczególności podczas prowadzenia ognia. Druga wada to system sterowania helikopterami - a mianowicie jednoczesny brak możliwości prowadzenia ognia z zawisu (bo takowego nie ma, po puszczeniu W szybko opadasz) jak i brak namierzania rakiet (a może o czymś nie wiem...) - jak dla mnie przynajmniej jedna z tych rzeczy powinna być. Ale pomijając problemy natury technicznej, gra ciekawa, kampania ma dość przyjemną fabułkę, na pochwałę zasługuje również polski dubbing (dziś nasuwa mi skojarzenia z tym z Battlefield Bad Company 2 - różnica tkwi w ilości bluzgów). Wiem, że odkopuję Quote Link to post Share on other sites
Andrzej50 Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Mam i nie tak dawno jeszcze grałem i choć serwerów nie było strasznie dużo, to zawsze dawało się znaleźć ludzi do gry. Klimat jest urzekający do tego stopnia, że kiedyś chciałem zrobić sobie mundur Koalicji Zachodniej do ASG. Do gry na pewno wrócę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts