stefcio_mosina Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 mam pytanie.Wie ktoś z was gdzie można kupić taki o to granatnik jaki jest dołączony do tej repliki.? (jest to granatnik sprężynowy) http://www.allegro.pl/item330800740_karabi...aeg_2_6kg_.html Z góry dziękuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 1.Do tego nie ma granatów. 2.Nie warto kupować tej repliki. Quote Link to post Share on other sites
stefcio_mosina Posted March 20, 2008 Author Report Share Posted March 20, 2008 (edited) ten granatnik działa na zasadzie shoota i jest napedzany spręzynowo,w zasadzie chodzi mi o wyglą,ale nawet taki granatnik może cię uratować np. gdy ci zabraknie kulek i ładujesz maga :killer: a replike mam ,AEG m4a1 boyi full metal body Edited March 20, 2008 by stefcio_mosina Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ten granatnik działa na zasadzie shoota i jest napedzany spręzynowo,w zasadzie chodzi mi o wyglą,ale nawet taki granatnik może cię uratować np. gdy ci zabraknie kulek i ładujesz maga :killer: a replike mam ,AEG m4a1 boyi full metal body sam się zastanawiałem nad tym granatnikiem dla "picu" do mojego M4 ale osobno nie widziałem najlepiej kup cały karabin i weź granatnik 8-) Quote Link to post Share on other sites
stefcio_mosina Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 sam się zastanawiałem nad tym granatnikiem dla "picu" do mojego M4 ale osobno nie widziałem najlepiej kup cały karabin i weź granatnik 8-) na www.customs.pl mają mieć chinskie granatniki z granatem w zestawie za tanią kase.to już lepiej kupić granatnik na gaz np za 350zł niż replike z granatnikiem za 200zł Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Spróbuj kupić jakiś granatnik na Allegro. Ostatnio widziałem granatnik z Classic Army, z oryginalnymi oznaczeniami Colta + granat - poszedł za 220 zł(wszystko sprawne)... Szkoda kupować śmiecia, za kasę, gdzie możesz mieć granatnik, który nie tylko zwiększa współczynnik lansu :-P Quote Link to post Share on other sites
stefcio_mosina Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 No to bardzo ładna cena,jak będziesz coś widział na allegro to było by mi miło gdy byś mi przesłał link :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts