Rafalisko Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 znalazłem cos takiego http://www.wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/...t&id=GE0631 czy zna ktos taką firme ?? czy ktos spotakł sie z czym stakim ? pomocy ;D Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 W polsce póki co są niedostępne. Mają je na WGC shopie z tego co pamiętam i mi się obiło o oczy. Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Fajny nawet: Lunetka 3x Metalowy Hop-Up Dwa magi w zestawie 330fps :-) Wszystko z WGC Ciekawe jak jest w rzeczywistości :-) byłbym wdzięczny jeśli ktoś miałby jakiekolwiek informacje z "real" Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Interesuje się tą repliką, na Arniem pisze, że body jak TM, lepsze od Classicowskiego pod względem dokładności wykonania, do tego szyna pod kolimator nad lunetką. Bebechy ponoć niezłe i nawet strzela ale to mnie za bardzo nie interesuje bo i tak poszłyby do wymiany. Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) Witam Jak tak- ma ktoś może jakąś gietkę tej firmy? Czytając opis bardziej to pasuje tak szczerze do I klasy niż II. Coś ala star/ares ale w ciekawych wersjach. Właśnie pojawiły się/mają pojawić wersje z metalowym front gripem oraz pełną kolba. Szkoda że nie ma jeszcze większego mixa. Zamiast puchy na baterię wsadzić tak pełną kolbę i jest git... Martwią tylko te tendetne oznaczenia na nylonowym body.... Acha ciekawe dlaczego ta g36k z pełną kolbą ma lufę od długiej wersji ? :strach: link do strony producenta : http://www.starrainbow.com.tw/product.php?...d=42&page=0 Edited January 17, 2009 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
danyboy Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Witam Jak tak- ma ktoś może jakąś gietkę tej firmy? Ja mam G36 KSK zakupioną latem 2008. I właśnie nie wiem, czy kwalifikuje się pod "wersję II". Czytając opis bardziej to apsuje tak szczerze do i klawy niż II. Coś ala star/ares ale w ciekawych wersjach. Star i Ares porównać można do CA (a nawet lepsze), SRC to taki średniak między JG a CA. Właśnie pojawiły się/mają pojawić wersje z metalowym front gripem oraz pełną kolba. Mówisz o risie? Już dawno się pojawiły. Właśnie G36KSK. Jeśli natomiast mówisz o zwykłym frontgripie ale z metalu to jakieś nieporozumienie... Oryginalne G36 nie ma metalu. Szkoda że nie ma jeszcze większego mixa. Zamiast puchy na baterię wsadzić tak pełną kolbę i jest git... Martwią tylko te tendetne oznaczenia na nylonowym body.... Oznaczenia nawet są fajne, lepsze niż CA i JG bo znaczek SRC tak śmiesznie skomponowany jest, że przypomina oryginalny HK ;) Zależy co kto lubi. Acha ciekawe dlaczego ta g36k z pełną kolbą ma lufę od długiej wersji ? :strach: To jest średnia lufa. Przyjrzyj się dokładnie. Od długiej byłaby jeszcze parę centymetrów dłuższa. Moje SRC G36KSK po drobnym tuningu wizualnym: Replika ta jest fajna bo ma: - super ris! - fajne body - długa kolba - luneta z szyną, ale nie praktyczna (oko trzeba przyłożyć do okulara żeby cokolwiek zobaczyć - a hełm i okulary przeszkadzają). Replika ta nie jest fajna bo: - tuning mocowy - koszmar - masa niestandardowych wymiarowo części. Okazuje się potem, że części markowe po prostu nie działają. Po tuningu mocowym miałem problemy np z nieszczelny hop-up czy nie podawaniem kulek... Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) Fajnie wygląda ale jak są problemy z tuningiem to chyba jednak dopadam..cena też taka sobie jeśli to jednak nie klasa Star/Ares... Co do font gripa to chodzi mi o tego metalowego orisowanego- to co masz... Co do górnej szyny ris to jak człowiek się dobrze przyjrzy, to do tej od ostrego kv jednak różni się wysokością i długością..słowem kolejna airsoftowa wariacja.... Co do lufy to jednak wersja k ma inny tłumik itp- chyba kolejny mix... Gdyby jeszcze dodali regulowaną poduszkę pdo policzek to chociaż kolba była wy warta zakupu- nie ma to jak wrzucić batkę większa niż mini... Edited January 17, 2009 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts