Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Ja posiadam granatnik Boyi 3in1 long oraz granatnik WWCh na RIS. Musze przyznać że Boyi jest zrobiony ładniej i dokładniej. Nie ma tak jak w przypadku WWCh luzów na lufie (chybotanie sie na boki) oraz fraktura - farba nie świeci się jak psu jajca jak to ma u WWCh. Jedyny mankament to brak oznaczeń, ale za ta cene to naprawde warto, no i mamy tani podlufowy granatnik. Chyba ze komuś zależy na oznaczeniach to z dostepnych z montażem QD sa tylko G&P na ASGSHOP.pl za 750 zł.

• 3 weeks later...

Trochę odkopie, pytanie do kolegi wyżej tudzież innych posiadaczy M203 Boyi, nie było problemów z zamontowaniem pod lufą owego granatniku?

Nie było zadnych problemow z zamontowaniem go na lufe, wszedł ładnie i bezbolesnie. Trzyma sie bardzo stabilnie.

• 1 year later...

Cześć :)

Czy ktoś wie coś więcej na temat tego granatnika ? http://www.taiwangun.com/granatniki_granat...lr_p_j-723.html

Ciekawe, cały stalowy i waży swoje, ale jakie granaty do niego pasują ?

Czytałem że granat VOG25 MB pasują tylko do GP25 od G&P, który mi się nie podoba i jest droższy :D

Pozdrawiam forzamilan ;)

Ten granatnik tylko na ścianę...

Po 1sze granat sam z siebie może wypaść podczas biegania, winna jest debilna konstrukcja...

Granaty pasują wszystkie, problem w tym że większość będzie wystawać, co wygląda idiotycznie.

Cały ze stali co powoduje, że masz prawie 2kg na lufie (z granatem), dodatkowo rdzewieje.

Nie polecam, prawie straciłem granat, na dodatek ciężar i nieużyteczność tego jest przeogromna...

Tylko na lans.