piachu Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 pasuje naszemu teamowi, moze jeszcze sie da wyciagnac znajomych :) Link to post Share on other sites
wroobel16 Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Termin jest dość odległy, więc chyba kazdy kogo interesuje ta impreza i chce pojechać, tak sobie ustawi charmonogram. zeby miał czas. Wszystkim nie dogodzimy, zawsze znajdzie sie ktoś, komu termin/miesce/cena nie beda pasowały. Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) Ja jestem za środkiem czerwca. Co do piątku 13.. Nie wiem czy to jest dobry pomysł :F. Edited April 4, 2008 by dr_wisla Link to post Share on other sites
wroobel16 Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ten 13 to akurat środek czerwca ;) Wisla, nie bądz przesądny. A w moim wcześniejszym poście miało byc "harmonogram". Wybaczcie, każdemu sie trafiają byczki ;) Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ależ Wróbelku, nie jestem przesądny, aż się cieszę że może to być właśnie piątek :twisted: . Czy przewidujecie jakieś limity amunicji/zgonów/"orzywień"/itp.? Link to post Share on other sites
wroobel16 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Limity zgonów? Wisła, masz na mysli ? ;> Link to post Share on other sites
prezes475 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) 1. Ile osób około uczestniczyłoby w takim zlocie? Mam możliwość załatwienia noclegu z wodą wyżywieniem i prądem. Dla około 30 osób w normalnych warunkach pod dachem (Opinogóra) dojazd dość dobry. Może więcej może mniej. Jeśli chciałby ktoś pod namiotami to brak ograniczenia co do ilości osób i odnośnie parkingu na polu ;) Edited April 8, 2008 by prezes475 Link to post Share on other sites
tafi Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Impreza typowo na miejscu z akcjami nocnymi, dojazd raczej odpada ale dzięki za propozycję. Liczymy (chcieli byśmy) aby zebrać ponad 100 osób. Link to post Share on other sites
prezes475 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Tafi a to co masz na oku poza targoniami? Co do agregatu może będę mógł załatwić. W sobotę będę na strzelance to pogadamy Link to post Share on other sites
dreyco7 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 (edited) Witam. Mam parę pytań. 1. Czy osoby które ukończyły 16 lat mogą brać udział?? 2. Jaka jest cena?? 3. Czy będzie gdzie podładować baterie? 4. jaki będzie scenariusz? 5. Czy można przyjechać całą ekipą (około 8 osób) 6. Czy w razie braku amunicji będzie można gdzieś dokupić?? 7. Będzie można używać flar i granatów asg i dymnych?? Edited April 12, 2008 by dreyco7 Link to post Share on other sites
Kluka Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Czy mogą jeszcze dwie osoby z Chełmna dołączyc?? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
tafi Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Temat chwilowo utknął na JW, jak tylko sie sprawa wyjaśni będę organizował zapisy. Podam szczegóły organizacyjne no i zarys scenariusza. Przewidywany termin to połowa czerwca. Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Witam. Jak stoi sprawa tego zlotu? Miesiąc żadnego info, a miesiąc do zlotu ; ) Zapowiadało się ciekawie.. Link to post Share on other sites
tafi Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Witam. Jak stoi sprawa tego zlotu? Miesiąc żadnego info, a miesiąc do zlotu ; ) Zapowiadało się ciekawie.. No niestety temat utknął, pomocnicy sie rozbiegli i nie mam jeszcze żadnej odpowiedzi z JW. W czerwcu jest nasycenie imprez jeżeli już coś ruszy to pewnie w wakacje... Link to post Share on other sites
Tomo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Jak mam 13 lat ale pojechał by zemną mój tata to bym mół jeździć ??? :cry: Link to post Share on other sites
Tomo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 noi co Może jakiś GG skype albo telefon co??? :wink: Link to post Share on other sites
rademenes83 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 tafi i jak z imprezka cos juz wiadomo?? Link to post Share on other sites
tafi Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 tafi i jak z imprezka cos juz wiadomo?? Na razie cisza... prawdopodobnie w wakacje o ile znajdę osoby chętne do współpracy. Link to post Share on other sites
dreyco7 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Wiadomo co z imprezą? Odbędzie się? Link to post Share on other sites
tafi Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Przesunięta na bliżej nieokreślony termin, spróbuję jeszcze w wakacje coś zorganizować. Edited June 19, 2008 by tafi Link to post Share on other sites
miras168 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Siemasz Tafi jak potrzebujesz pomocy w ogarnięciu imprezki daj znać .Pomorzemy Link to post Share on other sites
Oozie Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ECS z Bielska też z checia pomorze w finalnych przygotowaniach (jestesmy z pod Płocka, max ze 4 osoby moga pomoc). Pozatym z checia byśmy do was przyjechali na taka akcje. Link to post Share on other sites
tafi Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 ECS z Bielska też z checia pomorze w finalnych przygotowaniach (jestesmy z pod Płocka, max ze 4 osoby moga pomoc). Pozatym z checia byśmy do was przyjechali na taka akcje. Chyba pod koniec wakacji się za to wezmę. W połowie lipca powinienem zacząć zbierać zapisy Impreza była by w 2 dekadzie sierpnia. Czekam na propozycje scenariusza... jak na razie. Potem poproszę o więcej. Link to post Share on other sites
tafi Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Nie będzie dużego zlotu... Planujemy na 22-24 sierpnia taką mega strzelankę na poligonie w Ciechanowie Bliższe info na stronie Kill Zone Zapraszamy wszystkich chętnych. Link to post Share on other sites
Recommended Posts