Grucha827 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Witam mam pytanie ma to wogóle HU?? Jak ma to czy regulowany? Gdzie? Ogólnie piszcie wszystko o tym modelu jak możecie :) Quote Link to post Share on other sites
MiXteR Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 A mógłbyś podać linka do tego cudaka? Quote Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 Ehhh lepiej nie moja recenzja o nim: Pudełko,instrukcja,wykonanie super ale nie o tym piszę więc....Nie polecam tego ścierwa...zasięg skuteczny około 10cm oczewiścię jak uda ci się wycelować....Hop up no chyba raczej nie ma....po 2 dniach nie chce kulek pobierać chyba że odwrce go na 2 strone ''do góry nogami'' ogólnie żal powiem wam od serca ''jeśli masz kupić well...to pierdolnij się cegłą od kominka...i tak o skutku..'' Kupiłem shotguna DE.... niebo sprężyna ale z nią wymiatam ;) Quote Link to post Share on other sites
MiXteR Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Najpierw sie pytasz, czy dobre... teraz mowisz, że shit... To po co kupowałeś, jak nie dostałeś odpowiedzi? A ty to kupiłeś w ogóle? Jak nie to skąd masz recke? Wszystkie shoty nawet za 3 dychy wzwyż są lepsze od aegów poniżej... 200zł ;) Quote Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 Najpierw sie pytasz, czy dobre... teraz mowisz, że shit... To po co kupowałeś, jak nie dostałeś odpowiedzi? A ty to kupiłeś w ogóle? Jak nie to skąd masz recke? Wszystkie shoty nawet za 3 dychy wzwyż są lepsze od aegów poniżej... 200zł ;) Zanim kupiłem kulki i pojechałem na pierwszą strzelanke z tym modelem troche minęło Po to kupowałem bo byłem głupi i uparty chciałem tanio....Recke sam napisałem....:) Quote Link to post Share on other sites
MiXteR Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 To nie za fajnie :P Trzeba było kupić shota za 5 dych z krakmana i by był o niebo lepszy... No ale cóż... twoja wola ;) Quote Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 To nie za fajnie :P Trzeba było kupić shota za 5 dych z krakmana i by był o niebo lepszy... No ale cóż... twoja wola ;) Wlasnie pisalem do niego maila ale niestety mój wymarzony shotgun long bedzie w polowie maja wiec musze kupic innego...;/ Quote Link to post Share on other sites
Powel94 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Zobacz sobie w linku porównanie mp5 wella i mp5 tm. Odrazu sie zniechęcisz. Poniewaz prawda jest taka ze ta zabawka jes do tego zeby schowac ja w szafie i jej nie pokazywac. http://pl.youtube.com/watch?v=HS2kv8gytK8 Quote Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 (edited) No jest różnica a teraz do przyszłych użytkowników: Pudełko: Cóż mogę powiedzieć zwykłe pudełko w środku ładnie zapakowana broń i standardowo woreczek kulek :) Wygląd: Większość to plastik (ale ładnie wygląda) niektóre elementy są metalowe np. przełącznik do auto,full auto itd. ogólnie ładnie odwzorowana broń gdyby był to full metal by było po prostu super....ale skala do dupy waga tak samo, I te napisy well.... Osiągi itd: Więc gearbox plastik, kulki 0,2g lecą na około 10-15m zresztą mocy to, to w ogóle nie ma serią w łeb mogę sobie strzelać z 1m i nawet nie poczuje...magazynek na około 50 kulek nieraz się zacina i kulek nie ciągnie (wtedy trzeba silnikowym olejem przelecieć) Hop up niestety go też nie ma....ogólnie nie polecam! gówno jakich mało Teraz kupuje też MP5 i też well tyle że to model R-5 pełno pozytywnych opinii,metal gearbox i 400zł.... Edited June 22, 2008 by Grucha827 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 kup glocka 18c od cymy. Taiwangun. AEG 140zł i strzela ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts