kiepskiferdek Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Tak jak w temacie mój karabinek sprężynowy M4a1 bierze 2 a nie 1 kulke. Czy da się coś zrobić?? Quote Link to post Share on other sites
Neskey Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) Przepraszam, może ja jestem jakiś dziwny ale nie rozumiem problemu. Jak to bierze/ciągnie 2 kulkę? Mógłbyś opisać bardziej dokładnie problem? Edited April 3, 2008 by Neskey Quote Link to post Share on other sites
roba1 Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Chyba chodzi mu o to, że karabin bierze dwie kulki na raz. Jakich kulek używasz? Żółte kulki z kiosku kompletnie nie nadają się do prawdziwych replik ASG i prawie zawsze powodują zacięcia lub inne problemy. Radziłbym też przeczyścić i nasmarować broń. Jakiej firmy jest ta replika? Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Myśle że może być to jeszcze problem z gumka :) kiedys sie spotaklem że kulka przechodzila troszke za nią bo lufa byla trochę krzywo ( ku dołowi) i 2 kulka wchodzila przepychajac tamta. Spróbuj jeszcze nie ładować maga za mocno i wtedy zobacz co bedzie :) Quote Link to post Share on other sites
kiepskiferdek Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Popróbuje. dzięki :???: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts