callidionis Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) Witam Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum, pragnę powitać wszystkich bardzo serdecznie i proszę o radę kogoś, kto zna się na rzeczy. Chodzi o pistolet: http://www.cybergun.pl/?prod=10877&cat=28 Czy istnieją jakieś recenzje tej zabawki i czy warto inwestować w coś takiego? Dodam tylko, że z ASG nie łączy mnie wilekie uczucie lecz raczej zainteresowanie. Co myślicie na temat tej Beretty, warto? Byłbym wdzięczny jeśli ktoś, kto miał okazje bawić się tym gnacikiem napisał czy jest to tylko metalowa skorupa, czy może zawiera jakieś ruchome części zewnętrzne (oprucz języka spustu oczywiśćie)? Edited April 3, 2008 by callidionis Quote Link to post Share on other sites
Witek01 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ja go własnie zamowilem jak mi przysla to ci powiem czy warto :) Quote Link to post Share on other sites
Witek01 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Własnie go dostlem jest bardzo celny z okolo 15 metrow trafiam w cel bez zadnych problemow moc tez jest niezla strzelilem sobie w dlon z bliska to zostal mi maly krwiak:P nie ma to jak testowac moc na wlasnej skorze. Z odleglosci 2 metrow strzelilem w plastikowa szybke o grubosci 2mm rozwalilo ja :) Polecam ! Quote Link to post Share on other sites
FalamHazam Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Napisz też coś o jego wykonaniu? Czy rzeczywiście full metal? Quote Link to post Share on other sites
Witek01 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Oczywiscie ze full metal :) magazynek i bron. Przeprowadzil bym z nim wieksze testy ale dzis u mnie strasznie pada i nie chce mi sie wychodzic w plener strzelalem jedynie z 4 metrow do tektury przebijal ja na wylot :) Quote Link to post Share on other sites
giez Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Czy ma ktoś jeszcze tą replikę, też zastanawiam się nad jej zakupem, czy zamek "sklejany" jest z dwóch części? A spust-metalowy? Co jest z ABSu? I jakie są ruchome elementy, nie ma za dużo danych o niej w sieci.... Quote Link to post Share on other sites
Lodyga Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Mam pytanie co do tej repliki. Czy zamek zostaje w tylnym położeniu, kiedy w magu nie ma kulek? Mały szczegół, a cieszy:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts