Papuga Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Witam, wg mnie to wina chińskiej baterii dodanej do zestawu... Otóż. Po włożeniu akumulatorka do M89A, PM ma na początku niski ROF. Dopiero po ok. 5 wystrzelonych kulkach (na auto) słychać jak szybkostrzelność się zwiększa. Później jest już OK. Co Wy na to? Pozdrawiam, Papuga! Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Styki siadają, chyba. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Kup sticka na porządnych ogniwach - jedyne słuszne rozwiązanie ;) Quote Link to post Share on other sites
Papuga Posted April 4, 2008 Author Report Share Posted April 4, 2008 (edited) Więc to jest wina baterii, a nie repliki? zgadza się? PS: OLO, może zbrojownia sprowadziłaby mid-capy do UMP ;) Nie jestem pierwszą osobą, która ich szuka :] Edited April 4, 2008 by Papuga Quote Link to post Share on other sites
Daredevil69 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Zdecydowanie wymień baterię, sam mam ump od de i powiem ci że bateria to jakaś porażka :/ mi po 1 strzelance już pada (naładowana starczy na około 100 strzałów). nawet jak po zakupie nowej bateri to nic nie pomogło to i tak baterię musisz raczej zmienić. a tak poza tym to pewnie też wina styków (w moim chinole ich nie zaizolowali na końcówkach) i się spaliły na 2 strzelance (ehhh urok chińskich replik...) Quote Link to post Share on other sites
Papuga Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 Daredevil69, a jaką Ty sobie dokupiłeś baterię? 9,6 czy 8,4? Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ja tez mam UMP DE i miałem podobny problem co załozyciel tematu, po jakimś czasie wszystko minęło i działa normalnie, a bateria wystarcza na 3,5-4 magi [450 kulek kazdy] pzdr Quote Link to post Share on other sites
payda123 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Daredevil69, a jaką Ty sobie dokupiłeś baterię? 9,6 czy 8,4? w swoim posiadam INTELLECT`a 1200mAh 8.4V i jak narazie nie narzekam a kombinowalem z 9.6V i nie polecam zbytnio jest za mocna. z poczatku mialem maly problem z silnikiem i sadzilem ze to batka ale jednak sie mylilem po wymianie na nowy silnik EG700 UMPek chodzi jak malina :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Po pierwsze wywal tą batkę. Posiadałem go (skradzony) to jest jakaś poraszka z tą batką. Quote Link to post Share on other sites
Timonek Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Witam Doniedawna sam miałem UMP z DE :-F ..ogólnie nie narzekałem na nią ale jednak pełną szybkostrzelność osiągała dopiero po odpowiednim przestrzelaniu jej..teraz ma ją kumpel (sprzedałem mu ją) a ja sam posiadam G36c z JG i równiez nie narzekam :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Też mam UMP z DE. W moim problem wyglada nastepująco - od początku nie działał na "firmowej" batce więc zakupiłem nową 9,6 fimową do UMP G&G - pomijam fakt że ta z DE ma 7 ogniw a ta z G&G ma 8. Problem polega na tym że po wyjsciu z domu, w terenie replika nie chce współpracować z baterią, natomiast na dowolnym largeu śmiga jak złoto. Czy ktoś miał podobny problem i czy istnieje mozliwość zamontowania stałej kolby np od G3 i tam umieszczenie batki? Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Hmmm, dziwna sprawa, może coś jest nie tak z polaryzacją w tych batkach? Co do kolby to raczej ciężko by było, najlepiej wyjąc tę klapkę która zamyka przedział baterii, wtedy zostaje jeszcze nieco miejsca w stockowej kolbie. Wątpię, żeby udało się dołożyć kolbę od g3 czy innego guna, najprędzej od g36, ale tamta chyba po prostu jest identyczna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts