Tropiciel Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Mam trochę dziwny problem, związany ze "strzałem podwójną kulką". Posiadam 2 magazynki to tej repliki Mid-cap'a G&P oraz standardowego Hi-cap'a. Gdy strzelam na Mid'dzie strzela normalnie, jednak gdy zmienię na hi-cap'a karabin strzela podwójną kulką. Karabin ma wymienioną gumkę HU na Guarderowską i nie mam pojęcia w czym może tkwić problem. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Skoro na jednym magazynku działa poprawnie a na drugim nie to chyba nawet myśleć nie trzeba żeby stwierdzić co jest nie tak :wink: Quote Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 (edited) Wiem ale tu jest a raczej "był" problem że w innym M14 Mag chodził OK Jeszcze na tyle tępy nie jestem. PS. to śmieszne dziwadło co trzyma kulkę w miejscu w komorze HU się zjechało co przy silniejszym mechanizmie Hi-capa dawało ładowanie 2 kulek przy 1 cofnięciu dyszy. Temat do zamknięcia. Edited April 13, 2008 by Tropiciel Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts