Sepradamis Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Dzień dobry. Jestem tu nowy, ale często czytałem posty o imprezach. Bardzo zainteresowało mnie "spustoszenie Podola" i opinie na temat tego zlotu i organizatora. Dlaczego po słowach krytyki nikt jeszcze nie napisał jak udał sie ten zlot. Bardzo jestem ciekawy jakie są opinie uczestników. Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Termin jest 11-13.4 a wiec jeszcze chwilkę mamy. Sam jestem ciekaw, jak się impreza udała, jesli w ogóle się odbyła. Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ja czekam na relacje o stratach w ludziach i materialnych. Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Pewnie uczestnicy w jasyr pójdą, coby się koszta zwróciły :wink: :wink: Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 1. Dzisiaj się pustoszą ;) 2. Temat tamten został zamknięty, więc nie ma tam nowych postów ;) 3. Komentarze wyżej mnie rozwaliły :D Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Pewnie uczestnicy w jasyr pójdą, coby się koszta zwróciły :wink: :wink: Czy ktoś już wrócił i może parę słów napisać ? Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 No, napiszą , z Bakczysaraju chyba :wink: Jak ich Azja Tuchajbejowicz na PAL lub SECAM nabije :wink: Link to post Share on other sites
hichel Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 A potem będzie w wiadomościach.. "pojechali spustoszyć Podole do Wielkopolski i słuch o nich zaginął..." ;) Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Jak narazie zadnych newsów ani na necie ani w telewizji nie było. Jedyną godną uwagi wiadomoscia to jest sprzedarz "Włatców much" do Meksyku ;) Link to post Share on other sites
ziolek44 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 chyba zlot sie spustoszył i nikt nie przeżył Link to post Share on other sites
Syrius Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Jedziecie po nich , a może poczekajcie jeszcze zamiast spamować ? Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Syrius wierzysz w to że w niedzielę wieczorem nikt by nie napisał ani słowa? ;) Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Może thor_ ma racje ale kto wie. Żadko ale zdarza się, że na opinie czeka się dzień/dwa. Poczekajmy... może dzisiaj ktoś w końcu coś opowie o tej "imprezie". Wszyscy chyba z niecierpliwością na to czekają. hehe :) Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 A mogłem olać opinie o organizatorze(organizatorach) i pojechać zobaczyć. Szczęśliwie złapałem kontuzje stopy i sie z tego szalonego pomysłu wyleczyłem :D Link to post Share on other sites
oficer80 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 A może nie ma komentarzy, bo nie było uczestników? Albo uczestnicy spoza naszego forum? Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Organizator czyta nasze forum więc myślę, że można poczekać na kilka słów od niego i proponuję darować sobie złośliwe komentarze, bo nie są potrzebne. Link to post Share on other sites
ziolek44 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Ja czekam na relacje o stratach w ludziach i materialnych. no i wykrakałeś 100% stanu wyparowało i nikogo nie ma . szkoda Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Jak narazie nie bylo w wiadomościach czy innej panoramie newsa że znaleziono jakichś martwych komandosów. Bo nie chce wierzyc że nikt na tej imprezie nie był. Choćby sami organizatorzy mogliby coś pisnać a tu cisza. Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Nie chcę nic mówić ale faktycznie coś tu śmierdzi. Już 10 dni po spustoszeniu i zero opinii. Po raz pierwszy widzę coś takiego ;) Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Bo Wy się nie znacie :P To była super tajna speszjalforseandspeszjaledyszyn misja o której nikt nic nie może wiedzieć. Więc nie będzie "sprawozdania" ;) Link to post Share on other sites
hichel Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Za flaszkę (lubię whisky) w Tomaszowie Wam opowiem jak się zlot skończył ;) Link to post Share on other sites
AnR Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 A za łądny usmiech miłego dziecka? :> Link to post Share on other sites
Fear Factor Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Jako były członek tej ekipy wiem tyle, że impreza okazała się byc totalnym niewypałem. Kilku znajomych też już teraz jest ex-SFOR' owcami i dokładnie powiedzieli mi wszystko. Nie pojawił się NIKT, oprócz 2 osób z grupy. Następnego dnia pojechali do domu, bo syf był. Nie będę wspominał o kilku faktach, bo jednak nie lubię być plotkarzem. Tak czy siak rację mają Ci, którzy stwierdzili, że pomysły organizatora są dość niebezpieczne no i śmieszne. Edited April 23, 2008 by Fear Factor Link to post Share on other sites
Syrius Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Sprawa "Podola " wyjaśniona i temat w kosmos :uśmiech: Foka prosze :poddanie: Link to post Share on other sites
Recommended Posts