SFOR Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Witam, chciałem się zapytać czy robił ktoś kiedyś zakupy w tym sklepie i czy może będzie ktoś w nim składał zamówienie w najlbliższym czasie?? I jeszcze ile by szła paczka z Angli?? Edited January 8, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 zero1 jest tak samo jak capri= godny polecenia, nikt z mojej ekipy nie mial problemow, co do wysylki to nie wiem do mnie zawsze w ciagu 24godzin dochodzi:) Quote Link to post Share on other sites
SFOR Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 Ale w 24 godziny z tego sklepu tak?? I jak paczka paczka przyjdzie to płaci się w takiej walucie jakiej się ustaliło tak?? Quote Link to post Share on other sites
Bartolo76 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 W 24 godziny paczka przychodzi na terenie UK ( mainlands ), zagraniczne paczki to nie wiem ile potrwa, pewnym jest fakt, ze sklep solidny, wysyłają towar zaraz po dokonaniu transakcji, fachowa i miła obsługa przez telefon. Co do płatności, to ja zawsze płacę kartą płatniczą, w GBP. Może się pojawić problem ze sprzedazą zagranicę, bo w UK musisz byc zarejestrowany w UKARA i posiadać numer członkowski... nie wiem jakie zasady obowiązują ich przy sprzedazy zagranicę, proponuje zadzwonic i spytać. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Wiem że odkopuję temat sprzed 4 lat, ale nie będę zakładał nowego jak stary jest. Czy w niedawnym czasie czynił w nim ktoś (obojętnie czy z terenu UK czy PL) zakupy i czy mógłby się wypowiedzieć, czy wszystko jest w porządku? Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Ja też odkopię :), czy ktoś wie czy wysyłają części do replik za granicę?Jak to ma się do UKARA...? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts