Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Skoro masz zamiar wybebeszyć wszystko to kup TM'a. Zostawisz tylko zajebiście działającą komorę hop-up, a resztę wymienisz na części tuningowe.

Zmieścisz się bez problemu w limicie wliczając optyke, ghillie, zapas kulek typu Grand Master.

Posted

M14 to najgorsze rozwiązanie do tuningu jakie tylko można znaleźć..

nie ma żadnych części poza zębatkami i sprężynami do tuningu.. wszystko "standardowe" żadnych bore, żadnych udziwnień.. i do tego wszystko cholernie drogie

Pomyśł nad czymś na GB v.2

Posted (edited)

Jeśli chodzi o v.2 to to może tę SPR? Ja osobiście nie mam jednak zaufania do komory hop-up w emkach, według moich doświadczeń jej konstrukcja sprawia, że jest bardzo nieszczelna.

Dobrym rozwiązaniem byłoby G3, bądź HK33E.

Z V.3 Sig 550, ale nie wiem czy takiego gdziekolwiek dostaniesz, w Polsce na pewno nie.

Ewentualnie kałach. Jest parę fajnych z fps'ami rzędu 550, długie lufy mają schowane w PBS'ach.

Jeszcze AUG'a widziałem w takiej wersji, z zestawem Phantom.... czy jakoś tak całkiem dobrze się prezentuje.

Ogólnie rzecz biorąc w Airsofcie niestety ze wszystkiego z GB v.2 bądź v.3 zrobisz para-snajperkę.

Edited by Cyrek
Posted

Snajperskiego może nie ,ale karabin strzelca wyborowego już tak :-P , a chyba o to dexterkrak'owi chodziło. Sam jestem zresztą zainteresowany tym tematem, ponieważ przymierzam się do kupna m14. Również przepraszam za OT. :mrgreen:

Posted (edited)

Ewentualnie możesz spróbować czegoś takiego:

M 14 TM

http://asgshop.pl/produkt.php?id=972

Zębatki 300% do m14 Elementa

Lepszy silnik

Sprężyna m150/170

Precka

Nowa Guma H-U

Bateria 9,6/10,8

http://asgshop.pl/produkt.php?id=1855

Myślę, że coś takiego by robiło. Co do wątpliwych kół zębatych Elementa to kumpel ich używa przy m170 i narazie daja rade. Zostałoby Ci dużo części, ale myślę, że nie byłoby problemu z ich sprzedażą.

Edited by Cyrek
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...