zubrY Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Witam , chciałem się was zapytać o wymiary w/w tłumików , tzn PBS1 PBS4 . Potrzeba mi ich , gdyż kumpel ma tokarkę , a ja nie wiem jaka długość , grubość , itp. Z góry dzięki za odpowiedzi ;-) Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Odpal zdjęcie wysokiej rozdzielczości, weź zaawansowane narzędzie paint, policz pixele przelicz do milimetrów otrzymasz całkiem niezła wymiarówkę z błędem odwrotnie proporcjonalnym do wielkości zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) Jak na razie to to mi się dzisiaj udało znaleźć długość PBS4/oraz waga/: http://kalashnikov.guns.ru/models/ka119.html Edited April 28, 2008 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Kiedyś znalazłem w sieci, powinno się przydać niestety dokładnego źródła nie pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts