virusv Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 W necie pojawił się gnat firmy Cyber Gun. Moc repliki waha się dość sporo: 330fps na oficjalnej stronie cyberguna; 380fps w zbrojowni; 450fps na allegro o_O Cyber gun często jest uznawany jako egzemplarz CYMY tylko sprzedawany pod inną firmą, stickerem. Nie wiem jak jest naprawdę, ale porównując modele CM AKM i CG AKM cybergun oferuje nam dodatkowo montarz pod optykę. Jest to więc konkurencja dla CYMKI. NIekedy do egzemplarzu dodawany jest gratis drugi magazynek oraz dodatkowy chwyt pistoletowy. Może ktoś wiec coś więcej o tej replice? Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) Możesz zapodać link do tej strony gdzie go widziałeś? Znając życie trzeba się spodziewać że jest to CYMA wypuszczona pod szyldem Cyberguna. OK już go znalazłem na www.cybergun.pl Mnie to wygląda na Cymę. Edited April 30, 2008 by Marek Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 To JEST Cyma. Ma słabszą sprężynę, plastikowe łożyska i gorszy akumulator (1100 mini), ale poza tym to to samo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts