OC14Groza Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 rozebrałem prawie wszystko ale zostało gb, hupup i lufa ale nie wiem jak dalej wyjąć bo nie ma juz więcej śrubek które można by odkręcić Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Jak jeszcze tego nie rozebrałeś, to wydaje mi się, że cały myk w tym ze stałą kolbą to była śruba która skręcała kolbę z body, o nią się GB opierał. Jak nie pomyliłem replik, bo takie coś ostatni raz rozbierałem chyba w październiku ;). Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Wykręcasz śrubki znajdujące się na dolnej stronie gnata, 4 sztuki. Rozsuwasz podstawe szczerbiny i komore zamkową. Najlpeiej dokręcić komorę HU do tego manewru. Dopiero potem odkręcasz śrube na dzie chwytu pistoletowego. Dalej musisz usunać taka nakładkę w miejscu osi obrotu dźwigni selektora, jest poniekąd wbita więc podważ czymś i wyjmij. Jeszcze tylko odkrcasz śrubę dźwigni selektora, wyciągasz to co stamtąd chce wypaść i gotowe. Wyjmujesz GB ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Zrobiłem wszytko jak w powyższym poście, jednak coś trzyma gb przy lufie, nie da się go wyciągnąć. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Nie, zeby coś ale lufa jest przecież zdjęta razem z przednią połówą body, prawda? Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Tylko gdzie pisze coś o wyjęciu lufy? :roll: I jak to zrobić? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Przeczytaj krok po kroku to co napisałem a potem zrb. Oczywiście wcześniej wyjmujesz atrape suwadła. Nie ma bata, napisaem wszystko. A komore HU trzeba ODkręcić a nie dokręcić ;-) . Literówka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts