Silverquick Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Witam Mam do was pytanie, właśnie zakupiłem MP5 PTW i chciałem dokupić do niej replikę kolimatora z którego korzysta GROM bo mam zamiar wzorować się na tej jednostce. A więc z jakiego celownika kolimatorowego korzysta GROM ??? Z uszanowaniem Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Najczesciej holigraficzny EOTech : http://asgshop.pl/produkt.php?id=1580 Jak sie uprzesz to wyrwiesz uzywany oryginal (holograf, a nie kolimator) za jakies 800-1000 PLN. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ja widziałem nówki na Ebay'u za 250 - 300 USD. Z przewagą na 300. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Taaa i wiekszość z nich nie chcą wysyłać poza stany... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts