METEOR Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Chciałbym przełożyć okablowanie w mojej m15a2 carbine z przodu (front grip) do tyłu (kolba SF). Czy przekładał już ktoś w taki sposób okablowanie ? Czy da się przełożyć okablowanie bez wiercenia w GB ? Prosze o pomoc pozdrawiam METEOR Quote Link to post Share on other sites
yamahar46 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Tak da się przełożyc bez wiercenia,będziesz miec specjalne rowki w gb poprzez które puszczasz kable.Banalnie proste,mi ta operacja zajęła 15 m.Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Ale musisz rozkręcić GB- o ile nie jest to dla Ciebie problem to zrobisz to szybko ;) Ja już nie mam z tym problemu. Aaa- jeżeli dorabiasz okablowanie na własną rękę co mogę polecić- nie kupuj kabli grubszych niż 2mm. Najlepsze będą 1,5mm. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 Dzięki bardzo za pomoc , a kable będą od głośników 1,5 mm ;-) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Czy może ktoś jakąś instrukcją, schematem, zdjęciem z objaśnieniem zapodać??? Jestem zielony z elektryki, a czas najwyższy czegoś się nauczyć ;). Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Na zdjęciu kabelki do tył w GB G&P- w innych powinno być identycznie. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Dzięki piękne. Jeszcze tylko gwoli upewnienia, kabel górny-czerwony z kostki stykowej idzie do baterii/silnika/obojętne??? Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Górny raczej do silnika ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts