Sloax Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Witam! Kupiłem tydzień temu M4A1 firmy JG (TEN) i mam problem następujący: nawet na trybie SEMI mogę strzelać serią. Co z tym zrobić? (Jestem zielony w ASG i nie chcę zepsuć mojego pierwszego karabinu :język2:) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Tzn? Na semi możesz strzelać tylko serią? czy jak delikatnie i powoli ciągniesz spust to tak się dzieje? Quote Link to post Share on other sites
Sloax Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 Mała luka w wyjaśnieniu. Przepraszam. Da się strzelać pojedynczo lecz biorąc pod uwagę czuły spust jest to trudne. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Spust na semi naciska się szybko i do końca. Ogólnie zawsze sie tak powinno naciskać by nie palić stykow. A na semi by nie zerwać takiego dupścika na kostce stykowej. Spust duś szybkim i płynnym ruchem do końca. Quote Link to post Share on other sites
Sloax Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Acha. Dzięki :luzik: Czy ta możliwość strzelania serią na semi nie będzie sprawiać problemów na różnych wypadach? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Nie, tak się dzieje w wielu AEGach. Jak już Poldeck napisał, wciskaj spust szybko i zdecydowanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts