TarMic Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) Proszę was o pomoc, gdyż razem z kolegami chcemy kupić tanią replikę do zabawy w ASG. Mamy namyśli te cztery repliki : M16 A4 Ak 47 M4 RiS Sig Sauser I teraz pytam się was czy to dobry wybór, bo nie chcemy kupić jakiś bubli. U nas dwóch gostków chcę kupić 2 krótkie pistolety do 49 zł(jeden z nich chcą tą wyżej a drugi tą Beretta M92F) a trzech do 150zł długie karabiny a ja tą broń M21 Socom Nie wiem jak edytować to zacznę od tego postu. Mój skład chciałby kupić te 4 bronie z 1 postu ale nie wiemy czy się opłaca.Bo w moim drużynie 2 kumpli chcę mieć broń krótką do 50 zł np.HK4-86 lub Sig Sauser P 228 albo Glock 18C 3 kumpli woli długie karabiny ale cena ma nie przekraczać 160 zł.Czyli te trzy z pierwszego postu lub z tych dwóch też : MP5 A5 lub M16 Ja osobiście chcę kupić tą M21 Socom ale chcieli byśmy wiedzieć czy to są dobre pistolety bo chcemy wiedzieć czy to dobry zakup w tych cenach bo nie chcemy kupić broni za 500 zł(tyle nie mamy na ten czas) bo będziemy się strzelać kulkami na farbę(kolega dostał około 2 tyś kulek z farbą)a słyszeliśmy ze te drogie pukawki rozwalają kulki w środku.Więc mogli byście ocenić nasz wybór czy jest trafny w tych cenach czy coś zmienić zostając w tych progach cenowych.Będziemy bardzo wdzięczni. Edited May 10, 2008 by TarMic Link to post Share on other sites
Masti Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 We wszystkich replikach kulki z farbą się rozwalają bo to tandetny badziew. A w temperaturze około 30 stopni C topnieją i niszczą również magazynek. Nawet nie tykajcie tych kulek. Link to post Share on other sites
Jakub_K Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) Korzystając z szansy </apologise Mods: for Offtop> Czy http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/381 jest coś warte? Z góry dzięki :uśmiech: EDIT, OK<JUŻ NIC> :-F Przepraszam bardzo wszystkich :uśmiech: Edited May 15, 2008 by Jakub_K Link to post Share on other sites
Recommended Posts