Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Proszę was o pomoc, gdyż razem z kolegami chcemy kupić tanią replikę do zabawy w ASG. Mamy namyśli te cztery repliki :

M16 A4

Ak 47

M4 RiS

Sig Sauser

I teraz pytam się was czy to dobry wybór, bo nie chcemy kupić jakiś bubli.

U nas dwóch gostków chcę kupić 2 krótkie pistolety do 49 zł(jeden z nich chcą tą wyżej a drugi tą Beretta M92F)

a trzech do 150zł długie karabiny a ja tą broń

M21 Socom

Nie wiem jak edytować to zacznę od tego postu. Mój skład chciałby kupić te 4 bronie z 1 postu ale nie wiemy czy się opłaca.Bo w moim drużynie 2 kumpli chcę mieć broń krótką do 50 zł np.HK4-86

lub

Sig Sauser P 228

albo

Glock 18C

3 kumpli woli długie karabiny ale cena ma nie przekraczać 160 zł.Czyli te trzy z pierwszego postu lub z tych dwóch też : MP5 A5

lub

M16

Ja osobiście chcę kupić tą M21 Socom ale chcieli byśmy wiedzieć czy to są dobre pistolety bo chcemy

wiedzieć czy to dobry zakup w tych cenach bo nie chcemy kupić broni za 500 zł(tyle nie mamy na ten czas) bo będziemy się strzelać kulkami na farbę(kolega dostał około 2 tyś kulek z farbą)a słyszeliśmy ze te drogie pukawki rozwalają kulki w środku.Więc mogli byście ocenić nasz wybór czy jest trafny w tych cenach czy coś zmienić zostając w tych progach cenowych.Będziemy bardzo wdzięczni.

Edited by TarMic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...