tymbark222 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Potrzebna mi jest kamizelka do zielonej taktyki , mam DPM ale że kamizelki w DPM są cholernie drogie zdecydowałem sie na woodlanda. Nie nosze wielu magazynków , wiecej granatów , kulek , ładownic na kulki , i sprzętu do naprawy Którą z tych kamizelek wybrać: http://allegro.pl/item361137548_kamizelka_...my_demobil.html http://allegro.pl/item363354373_us_army_vt...a_woodland.html Do której moge podpiąć pas LC-2 a do niego 2 manierki , nóż i torbe na maske p-gaz. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Zależy która Ci bardziej pasuje bo obie to świetny sprzęt z dużą możliwością rozbudowy. Jedna jest na siatce ze skośnymi ładownicami, druga na materiale z pionowymi... Jak komu pasuje. Pas możesz podpiąć do obu kamizelek. Proponuję Ci taki zestaw - kamizelka + pas lc2 + 2 manierki + buttpack + może z przodu jakieś małe cargo na graty. Dobry zestaw do lasu. Edited May 12, 2008 by tofik___ Quote Link to post Share on other sites
tymbark222 Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 Czyli która ?? naprawde nie znam się na tym?? Ale dziękuje tofikowi:) Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Skośne ładownice są wygodniejsze, no i dzięki siatce wentylacja jest lepsza. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Z tych dwoch to osobiscie polecalbym ELBV. Jednak jezeli masz DPM i chcialbys w DPM to moze pomysl albo nad PLCE (ja swoje kompletne kupilem chyba za 160zl) albo pomysl o zamowieniu kamizelki u ktoregos z prywatnie szyjacych osob (a jest ich kilka na tym forum) Edited May 12, 2008 by kthulhu Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Jak swojego czasu biegałem w DPM'ie to złożyłem sobie PLCE za niecałe 200zł. Jeżeli masz narazie około 100zł to kup sobie szelki + 2 ładownice, później skompletujesz resztę. Solidny sprzęt no i będzie dużo lepiej pasował niż te w woodlandzie. Edited May 12, 2008 by Cyrek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts