jakubskate Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Witam, czy opłaca się zakup tych części? Planuje wymienić stockowe z BOYI na te i wstawić M110 albo M120. http://gunfire.pl/product-yid-1152190900-Z...e-do-GB-v2.html Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Trzeba wybadac ktora to chinszczyzna. Bo na bank jest to jakies Apple czy Element, tyle ze - jak zwykle - brandowane ;-)... Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Poszukaj informacji o częściach firmy Element, to to samo ;) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Element to szajs. Cicha głowica tłoka była do d***. Tłok leży razem z nią, bo na razie nie odkryłem sposobu na zamontowanie do niego stockowej głowicy (do której musiałem powrócić). Szczerze odradzam elementy i zakupy na GunFire. Nie wiem jak u Ciebie, ale ja prowadnicę sprężyny (dokładniej te dwa metalowe bolce) musiałem przypiłować, bo nie pasowały do GB. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts