szalony jack pirat Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Hej, hej! Nie rozpędzajcie się za bardzo! Ja nic o lufach na GF nie pisałem. Wiem, że w Chinach są podróbki zębatek, ale na Gunfire ich nie widziałem. Te części, które podałem jako przykład są bardzo, bardzo podejrzane, ale to nie znaczy, że sklep sprzedaje od miesięcy tandetę jako markowe cześci! Napisałem też, że sytuacja gdzie zaczęłoby się sprowadzać podrabiane lufy byłaby bardzo kłopotliwa dla nas, a nie, że się to robi. Także ostrożnie z przypisywaniem każdej możliwej awarii podrobionym częściom. Nie wpadajmy ze skrajności w skrajność. Link to post Share on other sites
siridar Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 No, a ja akurat przedwczoraj zamówiłem zestaw cichy (głowica tłoka i cylindra) oraz sprężynę "Systemy" :roll: na GF. I jak mam teraz rozpoznać czy to jest podróba, czy nie? Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Zobaczymy. W razie czego będzie z czym porównać. Link to post Share on other sites
Slawekzk Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 A jak z lufami systemy na GF ? bo znajomy chce kupić kałacha GFC i przy okazji hopa Guarder. Wiec jak sie sprawa ma z tymi częściami na GF ?? Link to post Share on other sites
VITREUS Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 GFC to Gun Fire Company - raczej nie kupisz na gunfajerze podróbek ich własnej marki :-) Link to post Share on other sites
Crusher Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 A jak z lufami systemy na GF ? bo znajomy chce kupić kałacha GFC i przy okazji hopa Guarder. Wiec jak sie sprawa ma z tymi częściami na GF ?? Jak może gdzieś indziej kupić, to niech kupi gdzie indziej.. Tak bedę mówił każdemu kto tam bedzie chciał kupić. Lepiej nie ryzykowac, sklep sam sie do tego stanu doprowadził. Szczególnie nie wierze, że nie wiedział, jakie to ma rzeczy, bo sam sklep przyznał, że omija dystrybutorów i ściąga rzeczy prosto od producenta... (strona GF mi jakos teraz nie działa, więc wziąłem z a-s-g.pl,na GF znajdziecie to samo) Jesteśmy bezpośrednim importerem militarii, stąd możemy zaoferować Ci niższą cenę, bowiem omijamy gęstą sieć pośredników (duża hurtownia -> mniejsza hurtownia -> sklep detaliczny). btw. zamiast gumki Guardera niech weźmie czarną Systeme - lepiej kręci i jest wytrzymalsza ;) Link to post Share on other sites
Slawekzk Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 dziex za info ;-) Link to post Share on other sites
Świr Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) Mam nadzieję, że okularów nie podrabiają.. Ostatnie zakupy w tym sklepie, jak można nie wiedzieć co się sprzedaje. To chyba oni powinni być specjalistami i wiedzieć o feralnym sprzęcie nie ważne, czy robią to specjalnie, czy ktoś im to wcisnął. Życzę wszystkim klientom dużo szczęścia ! Chyba już wiadomo dlaczego zrobili takie obniżki.. minimi za niecałe 500zł.. , ak cymy za 299 .. Chociaż teraz widzę, że cena skoczyła na 690 / 350 zł Edited May 21, 2008 by Świr Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Widzę że zaczynają się nadinterpretacje tego co Jack napisał i zaczynają się pomówienia. Wątek zamykam do czasu pojawienia się nowych informacji dotyczących sprawy. Jak ktoś ma coś interesującego do dodania zapraszam na PW. Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 No właśnie. Do czasu wyjaśnienia sprawy, a nawet tuz po spokojnie można powstrzymać się od komentarzy. Nie upatrywałbym też we wszystkim spisku. Aniw jedną, aniw druga stronę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts