F4RR3LL Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Witam. Mam pistolet LINK LINK. Otóż pistolet po nie działa. Naciśnięcie spustu wygląda tak jakby były słabe baterie albo jak by silnik nie umiał naciągnąć sprężyny. Jest tylko -wyy- potem jak sie puści blokadę to -wuu- i tak Spust i blokada wyy puszczam blokadę wuu. Takie dźwięki wydaje. Jako kompletny laik rozłożyłem pistolet. (Miałem lekkie problemy ze zdjęciem zamka) Wszystko w środku z plastiku tylko śrubki, lufa, spręzyny których jest około 10, silnik i te metalowe rurki do zębatek. Zeby otworzyć całość musiałem odciąc kawek konća lufy zewnętrznej tego do tłumika bo żeby na dwie częsci to rozłożyc to nie dało sie bez tego. Wszystko w środku wygląda normalnie. Rozłożylem wszystko sprawdzilem silnik bez zębatek i działa. Nie wiem co teraz robić. Całość mam złożoną I to samo. Jakby ktoś wiedział to prosze o napisanie co zrobić. :poddanie: Aha i bardzo proszę moderatorów (powiedział bym kochanych ale jestem facetem) o nie kasowanie tego tematu gdyż bardzo mi na tym zależy. Edited May 29, 2008 by F4RR3LL Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Co zrobić? To proste: wyrzucić, kupić taki za 200 zł na gaz. :P Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Szkoda że nikt nie wie co robić. :poddanie: Zobaczę ten silnik. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 trzeba było odesłać na gwarancję a nie samemu grzebać Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Dobra, kupuje Berettę na GreenGas za 229zł lub 360zł. Co lepsze: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...ial-Forces.html czy http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...etta-M92FS.html Aha czy gazowe trzeba przeładowywać? Edited June 6, 2008 by F4RR3LL Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Że JAK? Wersja FM 90Two HFC kosztuje ledwie 360 zeta?! Bier pan w ciemno, najwyżej zamek ci nie będzie z tyłu zostawał, ale to się rozwiązuje magiem innej firmy. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Thx :killer: Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Jeżeli wszystko w środku jest z plastiku, a pistolet robi ci odgłos wkrętarki to znaczy (miałem to samo w lipnej replice m4a1 wella) że prawdopodobnie wyszczerbiły ci się zębatki plastikowe. Nie wiem jak gearbox wygląda w pistolecie, ale chyba podobnie jak w karabinach więc wyjmij gearbox i sprawdź czy zębatki są całe. Ewentualnie rozbierz gearbox na części pierwsze i przejżyj dokładnie wszystkie zębatki. Jak na 50 zł za USP to raczej nie opłaca ci się dokupować metalowę zęby. Chyba, że jest jeszcze na gwarancji i zamawiałeś z neta to weź go odeślij, tylko szkoda bo replikę kupiłeś w airshitguns.pl to nie wiem jak będzie z serwisem. Tak wogóle to ile ci podziałał? A wnioskując- Kup sobie jak ktoś mądry napisał; replikę gazową (tylko też nie shit). A przeładowywanie (czyli pociąganie za zamek) jest możliwe kiedy masz pistola z blow backiem. Pozdrawiam! Edit: Aha więc jeżeli zamawiasz replikę gazową to nie zamawiaj z tamtego sklepu airsoftguns.pl bo sklep się cieszy dość słabą opinią na forum i jest troche szitowy. Ja polecam www.zbrojownia.com.pl oraz www.taiwangun.com , Jeżeli byś myślał o poważniejszej zabawie to wejdź na Capri Asg Edited June 25, 2008 by volf13 Quote Link to post Share on other sites
Y4M1 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Rozwiązaniem tego problemu było kupno mocniejszych baterii (1.5v - gdyż replika działała na bateria AAA). Też miałem taki problem, gdyż udało się komuś mnie naciąć na wspaniałego glocka 18c. Ale jeśli masz kasę Zrób jak Ci radzą... Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Ty myślisz że to GB ma w ogóle? :-F To jest tylko na jednej połówce wciśnięte pistoletu całego. A temat jest do wywalenia bo USP leży na wysypisku. Dzięki za pomoc. Teraz się przymierzam do G3 SG1 od JG. Quote Link to post Share on other sites
Ricardo Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 (edited) Niema to jak dawać głupie rady w temacie nieużywanym od roku komuś zbanowanemu, kto nie ma tu wstępu :poddanie: :wink: :-F :wink: :-F :-F I jeszcze ten wiek... Edited September 8, 2009 by Ricardo Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Plus złota łopatka dla wytrawnego archeologa ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts