EC-Black Hawk Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Po prostu moja dziewczyna jak jej pokazałem oba filmy stwierdziła że na Waszym zdecydowanie bardziej widać to i może dlatego jest takie wrażenie, że macie je obrzucone sprzętem. Nie powiedziałem że nie jest przepisowa ani niekonieczna reszta tylko że widać ją, z resztą sam się też nosił będę z takim sprzętem jak się dorobię. eMki to kwestia indywidualna każdego z nas, ja i Javelin mamy dość dużo na eMkach. Z resztą nam z tuzin zdjęć Marine'ów z nawet bardziej obładowanymi 16stkami ;) co do pocisków smugowych to w marines są określone standardy (co 5 ma być i bodaj 3 ostatnie) a sfy itd maja dowolność. W SAWach jkest bodajże co 5 ale 16stki to też indywidualnie, niektórzy oznaczają tak początek, środek i 2-3 ostatnie naboje w magu. Quote Link to post Share on other sites
hada Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 A tu zapowiedź najnowszego filmu 1/8. Oczywiście robionego również na wzorze oryginalnym. Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 A tu zapowiedź najnowszego filmu 1/8. Oczywiście robionego również na wzorze oryginalnym. Gdzie ten film!? Wciąż czekamy! ;d Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Grycek dobrze wiesz o co chodzi nie rób scen. :D Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Gdzie ten film!? Wciąż czekamy! ;d Skamielina roku :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts