Papuga Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Witam, Mam pytanie: czy jest jakiś sposób aby ładownicę z systemu LC2 podpiąć do oporządzenia BW (http://armyworld.pl/product-pol-24-OPRZYRZADOWANIE-BW-5-CZESCI-FLEKTARN.html). ...i czy są jakieś dodatkowe ładownice oprócz tych co są w powyższym linku podane? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Papuga2006! Edited June 2, 2008 by Papuga Quote Link to post Share on other sites
Soman Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Poszukaj na www.asmc.de lub www.rangershop.de adapterów. Coś powinieneś znaleźć. Edited June 2, 2008 by Soman Quote Link to post Share on other sites
Butu Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Próbowałeś opaskami zaciskowymi( titiritkami, zipkami jak kto woli). Tak są inne łądownice niże te co masz podane w linku więcej info możesz znaleść w odpowiednim dziale o armi niemieckiej. Edited June 2, 2008 by Butu Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ja do pasa z linku przypinałem ładownice i manierki ALICE tak jak napisał Butu - opaskami zaciskowymi do kabli. Co do ładownic innych niż w linku - mam na handel, jeśli jesteś zainteresowany to PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts