Mendi Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 temat zostaje, jakby nie było jest techniczny i o replice teoretycznie snajperskiej, trochę kosmetykę poprawiłem. Kiedyś miałem rugera, tego krótkiego, jeśli dobrze pamiętam, to długa wersja różniła sie wyłącznie długością lufy i kolbą. Ludzie nawet te krótkie przerabiali na długie. Później zaczęli je masowo odsprzedawać, kolega Kamuli miał z 5 sztuk, z których poskładał 3 w miarę sprawne. Fps regulowało się piłując pobijak, dlatego dobrze było dorobić sobie ze 3 stalowe. Po odwróceniu do góry magazynkiem, replika działała jak swoisty moździerz - wszystkie kulki i gaz szły na raz w lufę. Ogólnie szał i zainteresowanie tą repliką to był, ale 5-6 lat temu i to raczej bez spektakularnych sukcesów. Czyżby znów w sprzedaży była? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Jest znów do dostania, cena poszła trochę w górę, doszło trochę kłamstw o kosmicznych osiągach i celności i jakoś się kręci. sam spust już dyskwalifikuje tę replikę. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 fakt, widzę - http://www.specshop....95#!prettyPhoto 40m zasięgu to ja mam w beretce 92f... Biorąc pod uwagę że za tą kasę (335zet) można mieć aega ak, z mniejszą mocą, ale z trybem auto, lepszym zasięgiem i tanimi magami lub jak się ktoś już uprze na snajpę gazową - konwersję mancrafta 0-900 fps do dowolnej repliki wyborowej, to szkoda sobie tym rugerem gitarę zawracać.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts