Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam , jestem nowy na forum ;) Zaczynam swoja przygode z asg :) Od kolegi odkupiłem Mp5 G&G i mam mały problemik. Replika u kumpla lezała nie uzywana od ok poł roku . Jak ją dostałem naładowłem baterie podłaczyłem i chwile postrzelał i w koncu ledwo co krecił i przestał , myslalem ze bateria dostała juz po dupie wiec pojechałem do speca i kupiłem nowa baterie ... Ładowałem 14 h jak kazali podłaczam cały szczesliwy ze bedzie ostro strzelac i dupa zero rekcji jakis mały zgrzyt i to wsyzstko ... Co moze byc przyczyna tego wszstirgo ?? Kable posprawdzałem niby wsyzstko ok przy GB nic nie grzebałem bo sie boje ze cos zepsuje... co to moze byc ? :(

w koncu ledwo co krecił i przestał

Rozwiń...

i dupa zero rekcji jakis mały zgrzyt i to wsyzstko ...

Jak wyżej.

Albo wypadł styk na silniku, albo trzeba silnik imbusem dokręcić, albo nie masz zębatki silnikowej lub tej na silniku, bo się zużyła.

Edited by Viamortis

Rozwiń...

Jak wyżej.

Albo wypadł styk na silniku, albo trzeba silnik imbusem dokręcić, albo nie masz zębatki silnikowej lub tej na silniku, bo się zużyła.

raczej sie nie zurzył on miał 3000 kulek wystrzelane... Dzisiaj go oddałem do speca zrobia mi to , nie chce grzebac w gb nie wime jak sie do tego zabrac ,nie chce jeszcze wiekszego syfu sobie narobic

są gdzies jakies porady jak gb rozkrecic ? szukałem i jakos nic nie znalazłem konkretnego ze zdjeciami ... Mp5 nie jest juz na gwarancji wiec bede miał juz na przyszłosc.

Nie ? Niektórzy myślą inaczej. BTW. I w czym tkwi problem z mp5'tką ?

szukałem ale nie mogłem znalesc ;) dzieki za pomoc ;) Nie wiem co z nia jest

zaniosłem powiedzieli ze bateria spoko ale prąd nie dochodzi i beda musieli rozebrac ... Maja sie do mnie odezwac ;)

szukałem ale nie mogłem znalesc ;) dzieki za pomoc ;) Nie wiem co z nia jest

zaniosłem powiedzieli ze bateria spoko ale prąd nie dochodzi i beda musieli rozebrac ... Maja sie do mnie odezwac ;)

edit 12.06.2008

odebraęlm karabin okazało sie ze silnik padł i trzeba było zakupic nowy ;) poskładali o ładnie posyła kulki w swiat :D