Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odswierze troche ten temat bo chcialbym sie dowiedziec czy uzytkownicy zauwazyli jeszcze jakies wady po za tymi trefnymi szczekami i jak po dluzszym czasie sie maja wasze colty

• 2 months later...
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorry za odgrzewanie kotleta ale sprawdzał ktoś czy ten Colt jest kompatybilny z częściami WE -cały mag, szczęki maga, loading muzzle? pozdrawiam

• 5 months later...
Posted

To teraz ja pobawię się w archeologa :-F

Panuje remont na wiosnę i w związku z tym mam pytanko. Warto wymieniać gumkę HU skoro i tak jest cały czas smarowana silikonem?

Dodam jeszcze, ze teraz patrze na tą replikę z innej perspektywy... Teoretycznie poza szczekami magazynka i loading muzzlem nic nie powinno się psuć. Tak więc po wydaniu ok 450zł jest całkiem solidna replika i to full metal :wink:

A jeśli chodzi o szczęki magazynka; http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=834

Pytałem ASG Shop o wprowadzenie ich do sprzedaży, niestety od dłuższego czasu 'out of stock',

Pozdrawiam.

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 11 months later...
Posted

Odświeżam.

Czy do magazynka bella będą pasować szczęki i uszczelka od KJW? Dzwoniłem do asg.com.pl. Mówili że nie bo KJW nie jest kopią ani TM ani WE.

Aczkolwiek wcześniej na forum pisał ktoś że pasuje dlatego pytam.

Pytanie 2 czy głowica tłoczka jest niezdejmowalna w bellu?

Pytanie 3. Czy do colta 1911 podejdzie mag od MEU? Chciałbym sprawdzić czy mój colt strzela na innym magu a 1 osoba która ma colta ma właśnie MEU.

PS. Mag TM co colta. Znajdę gdzieś w kraju.