Damiano Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Odswierze troche ten temat bo chcialbym sie dowiedziec czy uzytkownicy zauwazyli jeszcze jakies wady po za tymi trefnymi szczekami i jak po dluzszym czasie sie maja wasze colty Quote Link to post Share on other sites
Kuczu Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 sorry za odgrzewanie kotleta ale sprawdzał ktoś czy ten Colt jest kompatybilny z częściami WE -cały mag, szczęki maga, loading muzzle? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Jest to kopia tm'a, więc wątpię żeby części były zamienne z coltem we. Quote Link to post Share on other sites
Ragi Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 To teraz ja pobawię się w archeologa :-F Panuje remont na wiosnę i w związku z tym mam pytanko. Warto wymieniać gumkę HU skoro i tak jest cały czas smarowana silikonem? Dodam jeszcze, ze teraz patrze na tą replikę z innej perspektywy... Teoretycznie poza szczekami magazynka i loading muzzlem nic nie powinno się psuć. Tak więc po wydaniu ok 450zł jest całkiem solidna replika i to full metal :wink: A jeśli chodzi o szczęki magazynka; http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=834 Pytałem ASG Shop o wprowadzenie ich do sprzedaży, niestety od dłuższego czasu 'out of stock', Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
PPSH Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 A jakie magazynki innych firm pasują do Colta 1911 WE ? Ma ktoś takie informacje ? Quote Link to post Share on other sites
hodscha Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 A jakie magazynki innych firm pasują do Colta 1911 WE ? Ma ktoś takie informacje ? No właśnie.... Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 No właśnie.... Żadne inne niż WE... Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Odświeżam. Czy do magazynka bella będą pasować szczęki i uszczelka od KJW? Dzwoniłem do asg.com.pl. Mówili że nie bo KJW nie jest kopią ani TM ani WE. Aczkolwiek wcześniej na forum pisał ktoś że pasuje dlatego pytam. Pytanie 2 czy głowica tłoczka jest niezdejmowalna w bellu? Pytanie 3. Czy do colta 1911 podejdzie mag od MEU? Chciałbym sprawdzić czy mój colt strzela na innym magu a 1 osoba która ma colta ma właśnie MEU. PS. Mag TM co colta. Znajdę gdzieś w kraju. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts